Manchester City FC Hjemmebanetrøje 2024

Køb din Manchester City FC fodboldtrøje her

Den nye Manchester City Hjemmebanetrøje 2024 er en hyldest til Manchester.

PUMA og Manchester City har i dag løftet sløret for den helt nye hjemmebanetrøje for sæsonen 24/25, designet med Manchester vævet ind i sit stof. Trøjen, der er badet i den klassiske himmelblå farve, fremhæver byens Mancunian rødder med en elegant trim, der indeholder 0161, Manchesters områdekode.

Manchester City FC Hjemmebanetrøje 2024

0161 er mere end en simpel områdekode. Det er et symbol på Manchester, som man kan se overalt – fra lygtepæle til T-shirts og endda tatoveringer. Det repræsenterer en følelse af tilhørsforhold, uanset hvor i verden man befinder sig.

I den nye hjemmebanetrøje for 24/25-sæsonen er 0161 vævet ind i de iøjnefaldende trims, og hele verden inviteres til at bære det, opleve det og føle det. Fra Østmanchester til Istanbul, Northern Quarter til Norge, Moss Side til den anden side af verden.

Serena Gosling, direktør for integreret fanoplevelse og detail- & licenshandel hos Manchester City, udtalte: “Hvert år giver vores trøjer os mulighed for at forbinde med vores fans i Manchester, Storbritannien og globalt, da trøjer og bredere tøjkollektioner er en stadigt mere populær måde at udtrykke fandom på. Ved at integrere ‘0161’ i årets hjemmetrøje – noget der har stor betydning for Manchester – kan vi forbinde fans over hele verden med klubben og vores by på en anderledes måde.”

Bæredygtighed og præstation PUMA fortsætter også deres arbejde hen mod en mere bæredygtig fremtid med deres RE:FIBRE-initiativ. Alle replikatrøjer er lavet ved brug af denne teknologi, som fokuserer på tekstilaffald som den primære kilde til materialer for at skabe nye tekstiler. Det genanvendte materiale kan bruges til genanvendelse igen og igen uden at miste kvalitet, hvilket gør RE:FIBRE til en langsigtet løsning for genbrug af polyester tekstilaffald.

Den nye Manchester City hjemmebanetrøje er tilgængelig i både en replika og en autentisk version, som indeholder skærende kant teknologi for at sikre maksimal komfort og højeste ydeevne på banen.

Replikatrøjen, designet for fansene, matcher det udseende, som spilles i, med dry-CELL svedafvisende teknologi, der er designet til at holde dem på tribunen tørre og komfortable, selv på de mest spændte kampdage. Ideel til både kampdag og hverdagsbrug, er replikatrøjen lavet af PUMA’s innovative RE:FIBRE genbrugsteknologi og indeholder mindst 95% genanvendt tekstilaffald, hvilket gør trøjen lige så meget et modeudtryk som et symbol på næste niveau ydeevne.

Den autentiske trøje, der vil blive båret af spillere som Jack Grealish, Kyle Walker og Alex Greenwood på banen, og af fans rundt omkring i verden, er lavet med PUMA’s ULTRAWEAVE-stof, der reducerer vægt og friktion og har en atletisk pasform for elite-niveau ydeevne.

Manchester City FC fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “HAALAND” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store