Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje

Køb din FC København fodboldtrøje her

Du er nok ikke den eneste der er på udkig efter en ny Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje.

Nu hvor Nicklas Bendtner er tilsluttet sig FC København er der uden tvivl rigtig mange der vil være interesserede i netop denne fodboldtrøje.

Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje
Den hvide hjemmebanetrøje
Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje
Den mørkeblå udebanetrøje
Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje
Den røde 3. trøje

Fans har ventet i årevis

Der er ingen tvivl om at Nicklas Bendtners tilstedeværelse i København har været ønsket hos mange fans, og siden foråret 2018 har man faktisk kunne bestille t-shirts med Lord of Copenhagen print.

Lord Copenhagen T-shirts

Man ved dog også at netop Nicklas Bendtner forstår at dele vandene i en grad, så han næppe bliver en yndling hos alle fans af FC København – i hvert fald ikke før han begynder at levere på banen.

Største navn siden Laudrup

Det er vel næppe nogen overdrivelse at Nicklas Bendtner er det største navn i Superligaen siden Brian Laudrup i 1999 skiftede fra Chelsea FC til netop FC København. I første omgang har han skrevet kontrakt frem til årsskiftet, men mon ikke både Nicklas Bendtner og FC København håber på succes og en forlængelse af denne.

Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje blev udsolgt på få timer

Da Nicklas Bendtner blev præsenteret som ny FC København spiller d. 2. september 2019 stak det helt af. I hvert for salget af spillertrøjer med Bendtner print og nummer 32 på ryggen. Salget gik så godt at FC Københavns egen Fan shop var nødt til at tænde de røde lamper og melde alt udsolgt af den hvide hjemmebanetrøje. Forhandlere som Unisport og Sportmaster oplevede også massiv interesse for lige netop den trøje.

Uden at kende til alle detaljerne i handlen mellem Rosenborg og FC København tror jeg godt vi kan konstatere at Nicklas Bendtners ankomst til København allerede nu har været en massiv økonomisk god forretning.

FC København fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Adidas og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “BENDTNER” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store