Black Friday 2021 DK

Portugal Udebanetrøje EURO 2020

Portugal Udebanetrøje EURO 2020.
Du vil bl.a. kunne opleve den nye trøje når de vigtige kampe i EM skal afvikles. Kampe der altid er meget opmærksomhed omkring fra tilskuere og presse.
Den nye trøje er leveret af Nike, og så ved man godt at der er tale om et kvalitetsprodukt, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
Trøjen er i denne version holdt i farverne, blå, sort og rød. Farver der altid pynter på tilskuerpladserne.
Spillerne fra Portugal er med andre ord klar til at gøre landet ære, og mon ikke denne nye trøje kan give dem et ekstra skub i den rigtige retning.

Cristiano Ronaldo og det portugisiske landshold er kommet i en dynamitpulje hvor de møder Tyskland, Frankrig og Ungarn. Når denne pulje er spillet vil der være en stor udfordrer til titlen som er røget ud. Portugal har de seneste år fået arbejde et solidt og stærkt mandskab sammen, hvor specielt Cristiano Ronaldo, Bernando Silva, og Bruno Fernandes kommer til at være nogle af frontfigurerne.

Når man snakker om Portugal kan man heller ikke undgå ikke at snakke om Cristiano Ronaldo, fordi man aldrig ved om dette er sidste gang han optræder i den overstående trøje.

Her kan du købe den nye Portugal Udebanetrøje EURO 2020

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020
Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “RONALDO” på ryggen vil gøre stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store