Rasmus Højlund Manchester United Fodboldtrøje

Køb din Manchester United fodboldtrøje her

Når du skal købe din Rasmus Højlund Manchester United Fodboldtrøje kan du gøre det på flere måder.

Her er en lille guide til hvordan du hurtigst og billigst finder en af de nye flotte United trøjer med HØJLUND trykt på ryggen, naturligvis med hans nye nummer solidt placeret på ryggen.

Køb din Rasmus Højlund fodboldtrøje hos Adidas eller Unisport i dag.

Når Rasmus Højlund nu er blevet præsenteret på sin nye hjemmebane er det med en eksplosiv karriere bag sig. For bare to år siden blev han solgt fra FC København til Sturm Graz da han ikke blev vurderet til at kunne gøre en forskel på det danske mesterhold. Han vlev angiveligt solgt for 19-20 millioner kroner. Efter en vanvittig flot sæson i Østrig blev han hurtigt solgt videre til italienske Atalanta hvor han bare har fortsat sin flotte udvikling og scoret mål på samlebånd.

Rasmus Højlund er erklæret Manchester United fan og det må være en helt fantastisk følelse for ham bu at kunne trække den ikoniske røøøtrøje over hovedet og officielt kunne kalde sig for en ‘rød djævel’.

De mange fans af Manchester United vil både på Old Trafford, ‘The theater of dreams’, og hos alle os hjemme i stuerne holde ekstra øje med Højlund og håbe han kan leve op til de enorme forventninger der uden tvivl vil være til ham.

At Rasmus Højlund kan kalde sig holdkammerat med den største aktive danske landsholdsspiller Christian Eriksen gør kun hele fortællingen endnu bedre. Hvis de to danskere kan opbygge gode relationer på banen er det noget det danske landshold kan profitere stort af de kommende år.

Alt i alt er denne transfer en af de mest spændende, set med danske briller, i mange år.

Køb din Rasmus Højlund fodboldtrøje hos Adidas eller Unisport i dag.

Manchester United fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store