Real Madrid Hjemmebanetrøje 2024

Køb din Real Madrid fodboldtrøje her


Den nye Real Madrid Hjemmebanetrøje 2024 kommer til at blive udstillet på bedste vis.

De forsvarende spanske mestre, samt Champions League vindere er et hold af verdensstjerner og Adidas kan næppe ønske et stærkere line-up af modeler for deres nyeste fodboldkreation.

For at nævæe et par navne kan vi nævne Vinicius Jr., Rodrygo, Luca Modric, Jude Bellingham, nytilkomne Kylian Mbappé og det brasilianske stjerneskud Endrick der tilslutter sig holdet senere på sommeren.

Nok om det stjernebesatte herrehold, for vi skal naturligvis ikke glemme at Real Madrid også har et kvindehold, hvor vi bl.a. kan glæde os over at have en danske repræsentant. Den danske landsholdsspiller Sofie Svava spiller i det legendariske nummer 23 når hun tørner ud for Real Madrid.

Real Madrids Kvinde hold i den nye spillertrøje 2024/25

I detaljen på den nye Real Madrid Hjemmebanetrøje 2024

Lad os dykke lidt ned i detaljerne på den nye hvide hjemmebane spillertrøje. For hvid er den naturligvis. Real Madrid har altid spiller i hvidt på hjemmebanen Santiago Bearnabeu og det bliver der nok ikke lavet om på foreløbigt.

Den hvide strøje fremstår med en tekstur der giver den lidt liv. Teksturen består af en lækker vævning i stoffet, som virkelig klæder den simple trøje. En lækker detalje ved at bruge denne simple vævning er at det er tilladt at lade den gå igen gennem hele trøjen. Også på bagsiden, hvor navn og nummer er placeret.

Jude Bellingham i den nye Real Madrid Hjemmebanetrøje 2024

Du finder Adidas branding i form at det simplificerede nye Adidas logo, samt de tre ikoniske striber på skuldrene. V-halsen har en tilsvarende sort detalje. EMIRATES logoet på maven er hold i samme sorte nuance som Adidas brandingen.

Forventninger til sæsonen 2024/25

Hvis man kigger på spiller for spiller finder du næppe nogen mere skræmmende spillertrup i nogen klub, og slet ikke når man kigger på de offensive kvaliteter. Om det er nok til at gentage alle succeserne fra den netop overståede sæson vil vi spændt afvente. Det bliver i hvert fald interessant at se om det lykkes at sætte så mange store individualister sammen til et også at fungere som et stærkt kollektiv.

Vi krydser fingre for at det lykkes, for det kan gå hen og blive helt magisk at se.

Real Madrid fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Adidas og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “BELLINGHAM” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store