Black Friday 2021 DK

Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022

Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022.
Du vil bl.a. kunne opleve den nye trøje når de vigtige kampe i VM skal afvikles. Kampe der altid er meget opmærksomhed omkring fra tilskuere og presse.
Spillerne fra Danmark er med andre ord klar til at gøre landet ære, og mon ikke denne nye trøje kan give dem et ekstra skub i den rigtige retning.

Havde du troet at vi ville stille op i en Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022? Vi blev mildest talt overraskede da vi så at Hummel og DBU præsenterede noget så usædvanligt som en HELT sort 3. trøje. En trøje de danske spillere skal spille i ved udvalgte kampe til VM i Qatar i år. Trøjen er sort og der er ingen detaljer der skiller sig ud eller træder frem fra mørket.

Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022

Usædvanligt. Meget usædvanligt. Der gik da heller ikke lang tid før Hummel annoncerede at den sorte trøje skal symbolisere et gigantisk stort sort sørgebind. Dette naturligvis med henvisning til at årets VM afholdes i Qatar, og med tanke på de tusindvis af arbejdere der har måtte lade livet livet for at kunne opføre de store stadions i ørkenstaten.

Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022

Den Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022 har vi sig at blive ultra populær og har i perioder været næsten umulig at få fingrene i. Håbet er at DBU kan levere ekstra trøjer inden længe, så sørg for at besøge vores anbefalede forhandlere – der er der du har størst mulighed for at få fat i den.

Her kan du købe den nye Sort Danmark 3. trøje til VM Qatar 2022

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store