Frankrigs Landsholdstrøje 2014 – Allez Les Bleus

Frankrigs Landsholdstrøje 2014 er kommet! Frankrig er klar til VM i Brasilien, men man ved ærlig talt ikke helt hvad man kan forvente sig af dem i denne omgang. De har bunker af individuelle stjerner, med Franck Ribery, Karim Benzema, og Raphaël Varane i spidsen for hver deres kæde på banen, men det virker som om de ikke helt har kollektivet til at slå helt igennem i de store turneringer endnu. Under alle omstændigheder bliver det fantastisk at se hvad de kan byde på i deres kampe mod hhv. Schweiz, Ecuador og Honduras ved deres første kampe ved VM.

Vidste du at hvert spillersæt er produceret af 98% genbrugsmaterialer, svarende til 18 genbrugs  flastikflasker?

Frankrigs Landsholdstrøje 2014

Frankrigs Landsholdstrøje 2014

HJEMMEBANE Masser fine detaljer at hente her. Materialet er inspireret af denim, som fanktisk er opfundet i Frankrig i sin tid. Ved hjælp af Nike Dri-Fit Technology får du en letvægtstrøje med laser skårede ventiltionshuller ned langs siden på trøjen, som bevirker at trøjen nemt og bekvemt skiller sig af med spillerens overskudsvarme og sved så han kan præstere optimalt på banen. Til hjemmebanetrøjen følger hvide shorts og røde strømper.

UDEBANE Her finder vi ikke blot en kopi af hjemmebane trøjen i en anden farve. Der er tale om helt nyt design med en, for Frankrig, meget traditionel krave som kan spores helt tilbage til 1958 hvor det franske landshold benyttede den første gang. Den lyse spillertrøje med de lyse grå striber på tværs giver nærmest et majestætisk udtryk, som om nogen er frankrig værdigt. Til udebanetrøjen følger blå shorts og hvide strømper.

Hvor kan jeg købe Frankrigs Landsholdstrøje 2014?

Find både udebane og hjemmebane trøjerne hos Unisport.dk

Frankrigs Landsholdstrøje 2014

 

 

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store