Italiens Landsholdstrøje 2014 – ALTID Tætsiddende!

Italiens Landsholdstrøje 2014 – tætsiddende som altid. Puma har virkelig formået at skabe en fed trøje der klæder stjerner som Mario Balotelli, Andrea Pirlo Gianluigi Buffon og alle de andre på det italienske landshold. En meget slim-fit model, som man oftest ser det italienske landshold optræde i, men også med fine detaljer taget fra traditionelt italiensk skrædder håndværk.

Italiens Landsholdstrøje 2014

Italiens Landsholdstrøje 2014

HJEMMEBANE Trøjen er som sædvanlig blå, shortsene er hvode, og sokkerne er blå med bred hvid kant. De detaljer der springer mest i øjnene er de intalienske flag på ærmerne, samt den fine krave på trøjen, hvo der både er knapper ned langs åbningen, men også på selve flipperne. Ikke en detalje du ser hver dag på fodboldbanen. Men italienerne er jo ekstraordinære på en fodboldbane, så det skal deres beklædning naturligvis også afspejle.

UDEBANE PÅ denne trøje er udskæringen anderledes, uden knapper og brug af krave. Den hvide trøje er stadig en slim-fit model, og har tynde vertikale striber og blå detaljer ved ærmer og udskæring. En super flot og klassisk fodboldtrøje som hører sammen med blå shorts og hvode strømper med en bred blå kant.

Hvor kan jeg købe Italiens Landsholdstrøje 2014?

Find de fede trøjer hos Unisport.dk
Italiens Landsholdstrøje 2014 Hjemmebane Italiens Landsholdstrøje 2014 Udebane

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store