Euro 2020

Klassikeren – Adidas Copa Mundial – Verdens mest solgte fodboldstøvle

Adidas Copa Mundial er klassikeren indenfor fodboldstøvler.

Adidas Copa Mundial

Uanset hvor, eller på hvilket niveau, der spilles fodbold, finder du et par klassiske sorte Copa Mundial.

Men hvorfor er det at et sort/hvidt design fra 1979(lavet til VM i 1982) stadigvæk holder 200% midt et hav af letvægtsstøvler i smarte farver og materialer?

Er det fordi at legender som Maradona, Beckenbauer, Zidane, Platini, Cantona, Matthäus, Rossi, vores egen Jon Dahl, ja vi kunne blive ved… har sværget til Copa Mundial? Eller er det bare god gedigen kvalitet uden så meget marketingpis? I hvert fald har Adidas Copa Mundial siden 2001 været verdens bedst solgte fodboldstøvle, så måske man skulle have sig et par…

ADIDAS COPA MUNDIAL – SORT:

– Kængurulæder for en holdbarhed der betyder at du ikke skal op med 1.000 kr. hver eneste sæson, men sagtens kan køre 4-5 sæsoner på samme par(bare husk at smøre dem en gang i mellem)

– Ingen unødvendige smarte detaljer og materialer

– God pasform, der sidder tæt og behageligt på foden

Vil man gerne skille sig lidt ud, så kom der i efteråret 2013 den første farvevariation… Da daaaa: Hvid, med sorte striber – Alt andet er præcis det samme som originalen! Næsten helt overskudsagtigt efter 34 år at lave så simpelt en produktinnovation – så ved man at man har lavet en klassiker!

Få dig et par originale her:  Unisport.dk

NB: Den findes også i indendørsversion her: Unisport.dk

NB NB: I anledning af VM i Brasilien her til sommer er Sambafarverne kommet i fokus i en special edition – Se anmeldelsen af dem her
Adidas Copa Mundial

Adidas Copa Mundial - Indendørs

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store