Euro 2020

Marokko – VM 2018

Marokko er en af de største overraskelser der er med ved dette års udgave af VM, og derfor kan vi forvente os en masse sjove og spændende ting fra Marokko.

Hvis du ikke allerede har set Marokkos nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Marokkos vej til VM 2018

Marokko gik videre fra deres VM pulje som nummer 1. De holdte Gabon, og noget overraskende Elfenbenskysten bag sig som ellers plejer at være med når der er VM. De endte som nummer 1 i puljen med en målscore på 11-0 hvilket man må sige er ganske flot.

Profiler på Marokkos landshold

Den allerstørste profil på det Marokkanske landshold kan der vist ikke være meget tvivl om. Det er spilleren fra Juventus; Medhi Benatia, som også er holdets anfører. Han har være en sand anfører for dette hold og vist vejen for mange af de unge spillere som de har med på landsholdet. Han er også en af de eneste som spiller i en topklub, og derfor er der kæmpe forventninger til ham. Han skal binde hele holdet oppe, og sørge for at harmonien i truppen er god, for der kan slet ikke være nogle tvivl om at de får det svært.

Indledende kampe

Marokko er placeret i Gruppe B sammen med Portugal samt Spanien og Iran.

Vores forventninger til Marokko

Jeg må indrømme at forventningerne til dette landshold ikke er særlig stort, da vi må erkende at de ikke har de bedste spillere på deres hold. Men vi har set at de er stærke defensivt, så man ved aldrig om de kan lave en lille overraskelse angående at gå videre fra puljen, men jeg tror ikke på at det bliver til en videre deltagelse efter gruppen. Jeg tror de ryger ud efter de 3 kampe de har spillet, men det er vel også fint for et land der ikke har været med ret mange gange. Oplevelsen hos dem er det hele værd.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store