Neymar x Jordan Hypervenom Phantom 2

Neymar x Jordan Hypervenom Phantom 2 er måske ikke lige et navn på et par fodboldstøvler du er vant til at høre, men ikke desto mindre er det virkelig værd at kigge nærmere på lige her. Mandagh d. 8 august releaser der nemlig et par meget bemærkelsesværdige nye fodboldstøvler.

Du kan købe de nye Neymar x Jordan Hypervenom Phantom 2 i Nike Storefra d. 8. august.

Det mest bemærkelsesværdige er ikke støvlen i sig selvm, men mere omstændighederne omkring hvordan den er designet. Det er nemlig Neymar der sammen med designerne fra Jordan brandet har sat sig for at lave det første par Nike Jordan fodboldstøvler nogensinde.

Jordan x Neymar Hypervenom Phantom 2

Tilbage i Juni måned lancerede Nike også et par Nike Air Jordan 5 sneakers i Neymars design. Læs om dem på coolsneakers.dk.

Af lækre detaljer på skoen ud over den blærede Jordan branding kan nævnes at både Neymars nummer 10 og Michael Jordan ikoniske nummer 23 figurerer på støvlerne, ligesom Neymar’s søns initialer står skrevet på snørrebåndene.

Hvor kan jeg købe Neymar x Jordan Hypervenom Phantom 2?

De bliver sat til salg d. 8. august og kan købes i Nike Store– og muligvis også hos Unisport.

Neymar x Jordan Hypervenom Phantom 2 Neymar-x-Jordan-Hypervenom-Phantom-2-04 Neymar-x-Jordan-Hypervenom-Phantom-2-03

Skoene kommer også i en ‘Indoor’ udgave – så du kan give den gas i bedste stil når indendørssæsonen starter til efteråret.

Neymar x Jordan Hypervenom Phantom 2 Indoor

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store