Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler

Spændingen ved VM 2018 er intakt og med Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler er der pludselig kommet en ny ubekendt faktor ind i spillet.

Du kan lige nu købe Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler hos Nike Store  og Unisport

Der har været meget fokus på brasilianske Neymar ved årets slutrunde, på godt og ondt. Der har været meget fokus på hans evne til at falde ved selv den letteste berøring hans talent for spillet med bolden er dog ikke til diskussion og de lækre detaljer med kuglen er der heldigvis stadig også fokus på.

Nu hvor Brasilien er nået til kvartfinalen og skal møde møde Belgiens unge upcoming stjerner er det med en ny spiller på holdet. Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler vil i hvert fald løbe afsted med en stor del af opmærksomheden.

En mere teknisk præsentation af fodboldstøvlen vil være det fulde navn Nike Mercurial Vapor 360 Elite, Eller Nike Mercurial Vapor 12, da det er den 12. i rækken af Mercurial Vapor støvler. Læs mere om modellen her.

Den nye gule model er en helt åbenlys hyldest til Brasilien og ‘Ginga’ – den særlige brasilianske måde at tænke fodbold, hvor fokus er på rytme, de frække driblinger og glæden ved spillet.

Hvor kan man købe Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler?

Du kan fra i dag købe de nye gule fodboldstøvler hos forhandlere som Nike Store  og Unisport.

Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler Neymars Gule Nike Mercurial Vapor Fodboldstøvler

Gule Neymar Fodboldstøvler til børn og voksne

Nike har sat den store produktion i gang og du finder den gule colorway spredt ud over en lang række af modeller til både børn og voksne. Du kan få fodboldstøvlerne i både modeller der passer til Græs, Kunstgræs, Grus og indendørs brug og selvfølgelig til både børn og voksne.

Tjek dem ud – herunder finder du et par af de forskellige modeller der lige nu er på hylderne- Støvlerne findes i mange prisklasser, så der skulle være noget for enhver smag og budget.

Neymars Gule Nike Fodboldstøvler til børn
Neymars Gule Nike Fodboldstøvler til børn

Neymar Nike Træningstøj og udstyr

For at det ikke skal være løgn har Nike også lanceret en linie af Neymar træningstøj og udstyr hvor den gule farve også er et gennemgående element.

Sort og Gul Neymar Nike træningstøj

Sort og gul Neymar Nike taske

Gul Neymar Nike Fodbold

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store