Nike Elastico Superfly – Perfekt til det hurtige spil

Nike Elastico Superfly er resultatet af den seneste release fra Nike.

Som navnet antyder det, har Nike valgt at benytte de bedste elementer fra hhv. Mercurial Superfly modellen, og den meget populære Elastico.

Denne fodboldsko er designet til det hurtige spil på små områder med 5 spillere på hvert hold. De hurtige vendinger, fart og fantastisk boldkontrol er alfa og omega i denne form for spil, og det er netop det Nike Elastico Superfly er designet til.

Bestil Nike Elastico Superfly i Nike Store, eller hos Unisport.dk

Hele overstykket af skoen er nærmest identisk med den originale Mercurial Superfly model, som bl.a. verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo ynder at benytte. Dog er der flere steder blevet opgraderet med et lag af det særlige NikeSkin. Med Flyknit teknologien opnår du en nærmest barfods oplevelse, og man føler sig virkelig som ét med skoen.

Nike Elastico Superfly er en perfekt sko til efterårets og vinterens futsal turneringer.

Når det kommer til sålen, så kommer den i to versioner. En til brug på hårde overflader som gulvet i en indendørshal, men også til udendørs brug på f.eks. asfalt. Derudover kommer der også en der kan bruges på mere bløde overflader som f.eks. kunstgræs

Til at promovere har Nike valgt en spiller der i den grad er kendt for sin hurtigthed, og høje tekniske niveau, nemlig belgiske Eden Hazard der til daglig slår sine folder i Premioer League for Chelsea.

Hvor kan jeg købe Nike Elastico Superfly

Du kan bestille den i to farver netop nu i Nike Store og hos Unisport.dk

nike-elastico-superfly-01-fodboldfreak

nike-elastico-superfly-02-fodboldfreak

nike-elastico-superfly-03-fodboldfreak

nike-elastico-superfly-eden-hazard-fodboldfreak

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store