Nike HyperVenom Phantom: Den giftigste angriber i fodbold

HyperVenom Phantom er udviklet af Nike med et eneste formål… at skabe den giftigste angriber fodboldspillet nogensinde har set!

Lyder det som noget for dig? Det var det for Barcelonas Neymar som var Nikes frontfigur i den første udgave af HyperVenom i juli 2013.

Nu er støvlen tilbage i en ny og endnu mere giftig Phantom udgave, der rammer butikkerne i februar.

Nike HyperVenom Phantom

Støvlens design og funktion er præcis som navnet oversat til dansk lover; Hyper Giftig og fantomagtigt.

Støvlen er udstyret med NikeSkin – en 3D-tekstureret overflade, der gør den tynd, let og holdbar og bidrager til overlegen boldføling og øget kontrol i dine (og Neymars) fintmaskede driblinger og ultrapræcise frispark.

Indeni har Nike sørget for optimal stabilitet og lockdown ved special support og ved at opbygge hele fodboldstøvlen over en anatomisk korrekt kurve, der får HyperVenom Phantom til at føles som en handske, der sidder helt perfekt på foden.

Uforudsigelighed på banen kræver smidighed, så HyperVenom Phantom fodboldstøvlen er blevet udstyret med et let og støttende nylon chassis med en Pebax base og split toe funktion. Nike lover med knoppernes afstand og vinkling, hurtigere reaktioner og release tider, så du kan blive den giftigste angriber fodbolden har set med HyperVenom Phantom.

Hele herligheden vejer kun 190 gram

Køb Nike HyperVenom Phantom her!

Hvis du vil have en fordel i forhold til dine modstandere (eller kammerater) kan den forudbestilles allerede nu på Unisport.dk

Nike HyperVenom Phantom

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store