Nike Mercurial Superfly 6 Total Orange

Du kan næppe have undgået at lægge mærke til at Nike netop har lanceret de nye Nike Mercurial Superfly 6.

En sprit ny fodboldstøvle der har fået den bedste anbefaling med på vejen du kan forestille dig. Cristiano Ronaldo gav støvlerne debut i kampen mod Real Sociedad og valgte ved den lejlighed at score hele 3 mål. Et bedre kvalitetsstempel kan man næppe få.

Du kan i øvrigt se alle de fodboldstøvler Ronaldo har spillet med gennem tiden i indlægget om Ronaldo’s historie fortalt med fodboldstøvler.

Ny Flyknit overdel

De nye Nike Mercurial Superfly 6 er spækket med ny teknologi. Flyknit overdelen er f.eks. ikke mere kun en overdel. Den former sig nu hele vejen rundt om skoen og giver en fantastisk pasform.

Nike Split-plate System

Hele knop systemet er nyt og ikke som noget du har set før. Placeringen af knopperne er inspireret af trædepuderne fra verdens hurtigste landdyr, geparden. Der er ingen tvivl om at de her fodboldstøvler er skabt med verdens hurtigst fodboldspillere i tankerne.

De nye Nike Mercuial Vapor 12 er udviklet med samme teknologi. Vi fik støvlerne i hånden før de release og er mildest talt begejstrede for dem. Se vores anmeldelse af dem lige her.

Hvor og hvornår kan jeg købe Nike Mercurial Superfly 6?

Fra d. 14 februar kan du købe de nye fodboldstøvler som bl.a Cristiano Ronaldo spiller med hos SportmasterUnisport, i Nike Storeog hos JD Sports.

Nike Mercurial Superfly 6 Total Orange Nike Mercurial Superfly 6 Total Orange

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store