Nike MercurialX Floodlight Indendørssko

Efterårsferien nærmer sig, og det er for mange en skærringsdato i forhold tilat trække indendørs i hallerne for at spille vinteren over – i den forbindelse skal vi kigge nærmere på de nye Nike MercurialX Floodlight Indendørssko.

Fodboldstøvlerne vil blive sat til salg hos Nike Store, Unisportog Sportmaster  fra d. 3. oktober.

Hele ‘X’ serien af fodboldsko fra Nike er fokuseret på spillet i de små rum, som man typisk er nødt til at mestre når man spiller indendørs.

Denne MagistaX i den skarpe ‘Floodlight’ favekombination skiller sig ud med et rigtig cool design. Hvis du også skiller dig ud på fodboldbanen og samtidig kan holde hovedet koldt er det måske lige netop støvlen for dig.

Se alle fodboldsko og støvler fra Nike Football Floodlight Pack her.

Der er ingen tvivl om at hvad enten du vælger denne HypervenomX eller en af de andre X-modeller så får du noget af det bedste gear til at indtage de bonede gulve i hallerne landet over. Du skal handle i dag hvis du skal stå helt skarpt til indendørs-sæsonen starter.

Hvor kan jeg købe Nike MercurialX Floodlight Indendørssko?

Disse Nike MercurialX Floodlight Indendørssko bliver sat til salg hos Nike Store, Unisportog Sportmaster  fra d. 3. oktober.

Nike MercurialX 'Floodlight' Nike MercurialX Floodlight Indendørssko nike-mercurialx-floodlight-indendoerssko-04 nike-mercurialx-floodlight-indendoerssko-05

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store