nye Adidas F50 fodboldstøvler

Nye Adidas F50 Fodboldstøvler – Messi er klar til VM

De nye Adidas F50 fodboldstøvler der er Lionel Messis signatur fodboldstøvler er netop blevet præsenteret i en helt ny Multicolor style.

Lionel Messi har nogen gange været beskyldt for at være lidt konservativ i sin stil, men man må konstatere at han virkelig stepper op hvad angår farverigt fodtøj i denne omgang.

nye Adidas F50 fodboldstøvler

At de nye Adidas F50 fodboldstøvler er en sublimt konstrueret fodboldstøvle er der næppe nogen der er i tvivl om. De finesser af Messis spil på banen der betager verden, som de skarpe vendinger, optimal føling med bolden og præcision i afleveringer og skud, er det det er fokuseret på i denne støvle. Og det er alligevel ikke så lidt.

De nye F50 fodboldstøvler er hvid og er blevet dekoreret med grønne, blå, pink og orange grafiske farve splashes, samt 3 sorte klassiske Adidas striber ned langs siden af støvlen. På pløsen finder du ud over Adidas branding også MESSI logo.

Så er du Lionel Messi fan er de nye Adidas F50 ikke til at komme udenom.

Hvor kan jeg købe de nye Adidas F50?

Lige nu kan de fåes hos udvalgte forhandlere bl.a. hos Unisport.dk

Her finder du også Adidas F10, Adidas F30 og et hav af andre modeller til børn og voksne der alle er iklædt den nye Multicolor style.
nye Adidas F50 fodboldstøvlernye Adidas F50 fodboldstøvler nye Adidas F50 fodboldstøvler

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store