AS Roma Udebanetrøje 2016

Vi har allerede omtalt den klassiske hjemmebanetrøje og nu er det blvet tid til at kigge nærmere på den nye AS Roma Udebanetrøje 2016.

Du kan købe trøjerne hos Nike Store, Unisportog Sportmaster

I forbindelse med klubbens 90 års jubilæum har designerne fra Nike hevet lidt ekstra lækkert ud af ærmet. I år har man nemelig på denne udebanetrøje vægt at skifte det normale AS Roma klublogo ud med byens ærede Ulve logo også kaldet Lupetto. En detalje der giver denne i forvejen meget strømlignede fodboldtrøje noget ekstra kant.

Den nærmest marmorfarvede trøje er valgt for at ære byens historie og arkitektur. Endnu en detalje der dog ikke fremgår af disse billeder er teksten AS ROMA der er vævet ind i nakken på trøjen.

Den bordeaux stribe der løber fra armhulen og ned fortsætter ned ad de ligeledes marmorfarvede shorts. Sokkerne har samme farve, og fuldender en helt igennem lækker udebanedragt til den italienske hovedstadsklub.

Vi har tidligere udnævnt den nye udebanetrøje fra FC Inter til at være den fedeste i Italien i år – måske vi lige skal overveje det igen.

Hvor kan jeg købe AS Roma Udebanetrøje 2016?

Find trøjerne hos Nike Store, Unisportog Sportmaster

AS Roma Udebanetrøje 2016

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store