Den Tyrkise Tottenham 3. trøje 2018

De ligner absolut et hold der har tænkt sig at blande sig i toppen af Premier League i år, og det bliver blandt andet iført den nye Tottenham 3. trøje 2018.

Når Dele Ali, Christian Eriksen, Hary Kane og de resterende stjerner fra Tottenham Hotspur løber på banen vil det fra tid til anden være  i den virkelig flotte nye grønne 3. trøje.

Du kan nu købe den nye trøje hos forhandlere som Unisport, Nike Store og Sportmaster.

Hvor Tottenhams hjemmebane og udebanetrøjer i år er meget traditionelle og på grænsen til at være lidt kedelige skiller den nye  3. trøje sig ud på den gode måde.

Den Tyrkise Tottenham 3. trøje 2018

Trøjen er ligesom delt i to. Toppen med skuldrene og den øverste del af brystet er blå og den nederste del er tyrkis. Shortsene har samme turkise farve. Sokkerne har et farveforløb fra tyrkis til blå.

Trøjen kaldes også for N17 modellen. Forklaringen skal findes i at netop det  område af London hvor Tottenhams nye stadion ligger hedder N17. Altså en form for postnummer. Netop området N17 finder man som et grafisk print på selve trøjen. En virkelig fed detalje som er med til at give trøjen lidt historie og identitet.

Her kan du købe den nye Tottenham 3. trøje 2018

Du kan nu købe den nye trøje hos forhandlere som Unisport, Nike Storeog Sportmaster.

Den Tyrkise Tottenham 3. trøje 2018

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store