Wayne Rooneys Nike Hypervenom WR250 Fodboldstøvler

I dag har Wayne Rooney sat en bemærkelsesværdig rekord, og det bliver fejret med releasen af de nye Nike Hypervenom WR250.

De nye Nike Hypervenom WR250 bliver sat til salg i Nike Store  meget snart!

I snart 5 måneder har vi ligget inde med billeder af disse nye fodboldstøvler – kun ventet på at Wayne Rooney skulle score sit mål nummer 250 for Manchester United, så vi på denne måde kunne hylde hans bedrift. Det har taget Wayne Rooney 12 år at nå denne bedrift. Det lyder måske af meget, men den tidligere rekordholder brugte faktisk hele 17 år på at sætte den nu, tidligere rekord.

Det er ikke uvant for Wayne Rooney at sætte scoringsrekorder – sidste efterår satte han faktisk rekord på det Engelske landshold da han ved den lejlighed satte sit mål nummer 50 ind for England’s ‘3 Lions’.

Siden Wayne Rooney startede sin karriere har han scoret mål på stribe, og bemærkelsesværdigt er det at de alle er scoret med Nike fodboldstøvler på fødderne.

Wayne Rooney kommer selv til at spille i de nye Nike Hypervenom WR250 inden længe.

Derfor var det heller heller ikke svært for Nike at hylde Wayne Rooney – der må betegnes for at være i sin karrieres efterår om end han stadig har enorm betydning for både Manchester United og det Engelske landshold – både på og udenfor banen.

Resultatet af designerne fra Nike’s anstrengelser er dette par hvide og røde Nike Hypervenom fodboldstøvler, som naturligvis også er farverne for både Manchester Uniter og England som Wayne Rooney har repræsenteret i snart sammenlagt 500 kampe.

På pløsen ser du Wayne Rooney’s helt eget nye logo – måske vi får det at se igen næste gang han slår rekorder? Der er ingen der ved det, men en stor spiller som Wayne Rooney har i hvert fald fortjent al den anerkendelse han kan få. Vi takker for en foreløbig stor og flot karriere.

Hvor kan jeg købe Wayne Rooneys Nike Hypervenom WR250?

Nike Hypervenom WR250 bliver sat til salg i Nike Store  inden længe.

Wayne Rooneys Nike Hypervenom WR250 Fodboldstøvler Wayne Rooneys Nike Hypervenom WR250 Fodboldstøvler wayne-rooneys-nike-hypervenom-wr250-04 Wayne Rooneys Nike Hypervenom WR250 Fodboldstøvler wayne-rooneys-nike-hypervenom-wr250-06

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store