Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018

“Ingen over klubben” sådan lyder mottoet for Vestegnen Drenge – nu skal  vi kigge nærmere på den nye Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018.

Også FC Midtjylland og FC København har netop lanceret nye hjemmebanetrøjer

Brøndby IF var tættere på et mesterskab end længe set i sidste sæson. Man skal være meget koldhjertet for ikke at have en lille smule ondt af spillere og fans over at mesterskabet ikke endte med at komme hjem.  Nu er tavlen dog visket ren og jagten på mesterskabet i sæsonen 2018/19 kan indledes.

Jagten kommer til at foregå i nye klæder og den nye Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018 er faktisk ret fed. Igen i år er det Hummel der har designet trøjen, og det er ikke gjort med hovedet under armen.

Der er blevet designet en hjemmebanetrøje hvor ord som ‘historie’, ‘tradition’ og ‘minder’ er gennemgående.

Køb den nye Brøndby IF Hjemmebanetrøje inden længe hos Unisportog Sportmaster

Den nye trøje præsenteres under overskriften ‘Sammen Stormer vi Frem’. Har du set bare 2 minutter af en Brøndbykamp vil du vide at netop disse ord afspejler Alexander Zornigers overfaldsfodbold ret præcist. En spillestil der er svær at føre ud i livet og når Brøndby virkelig rammer dagen er der ingen hold i Danmark der kan modstå det massive pres de bliver udsat for.

Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018

Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018

Det første der faldt mig i øjnene er at trøjen er meget gul. Ikke at jeg blev overrasket over farven, for det er jo om noget en farve der symboliserer Brøndby IF. Derudover har trøjen en rigtig fin retro vibe og jeg tror bl.a. det skyldes at Hummel har valgt at benytte deres gamle humlebi logo som jo er klassisk i dansk fodbold generelt.

De 2 blå farver der er benyttet i båndet på ærmerne symboliserer Sydsiden som om noget er med til at definere hele Brøndby ånden. Måske danmarks bedste fans – de ligger i hvert fald et engagement for dagen på både hjemme- og udebane og må være en inspiration for mange.

Se billederne nedefor er se hvordan der er kælet for detaljerne. Vestegnen vil i år fremstå endnu mere gul end sidste år.

Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018 Brøndby IF Hjemmebanetrøje 2018

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store