FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2017

Nu er det tid til at kigge nærmere på den nye FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2017.

Tilbage i 1970’erne var der nærmest kun ét hold i Europa. FC Bayer München var en magtfaktor i både tysk og og International fodbold. Med spillere på holdet som Franz Beckenbauer, Gerd Müller og Uli Hoeness  vandt de bl.a. Europa Cuppen for mesterhold hele 3 år i træk.

Bayern har en stor fanskare i Danmark og du kan købe den nye FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2017 hos forhandlere som Adidas, Unisport,  og JD Sports.

Datidens mesterhold bestod af en masse individualister, men det er faktisk den stærke holdånd og viljen til at ofre sig for hinanden der kendetegnede netop dette hold.

Dyder man sagtens kan genkende på det nuværende Bayern München hold hvor der i den grad bliver leveret med samme ånd.

Den nye FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2017 er inspireret af en af de mest ikoniske trøjer igennem tiden. En trøje fra netop denne periode i 70’erne hvor Bayern München for alvor var på toppen.

Det er naturligvis den tyske sportstøjsgigant Adidas der igen står bag den nye spillertrøje. Sådan har det vist altid været, og ændrer det sig nogensinde?

Designerne fra Adidas valgte nøje at genskabe den ikoniske spillertrøje ud fra de gamle modeller i arkivet, men naturligvis med et nutidigt twist. For der er i den grad sket noget indenfor den teknologiske udvikling. Idag har man materialer til rådighed der er et lettere, mere slidstærke og fleksible. Derudover er det vigtigste nok at bruge materialer der er åbdbare og hurtigt kan transportere varme og sved væk fra kroppen. Hvor der kan optimeres bliver det gjort.

FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2017

Den nye hjemmebanetrøje findes i udgaver til både herrer, damer, og børn og kan købes hos  Adidas, Unisport,  og JD Sports.

Få fat i din trøje inden sæsonen går i gang og vær klar til at give Thomas Müller, Mats Hummels og alle de andre maksimal opbakning hjemme foran skærmen eller på stadion.

FC Bayern München Hjemmebanetrøje 2017

 

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store