FC København spillernes kærester på Instagram

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Hvis du vil vide mere om spillerne fra FC København’s privatliv er der ikke nogen bedre måde, end at følge dem på Instagram. Eller jo, det er der faktisk. Den allerbedste måde er at følge deres kærester, der meget ofte poster langt mere på det

sociale medie end spillerne selv.

I dette indlæg har vi stillet skarpt på en række spillerne fra FC København, og ikke mindst deres bedre halvdele, som er værd at følge.

Køb din FC København spillertrøje på udsalg hos Unisport i dag!

FC København spillernes kærester på Instagram

Kamil Grabara

Kamil Grabara danner par med Dominika Robak. Hun poster ofte billeder af deres liv sammen, ligesom man kan følge hendes karriere som model.

Denis Vavro

Denis Vavro har taget København med storm og meget tyder på at han også er stormende forelsket. I hvert fald poserer han ofte ved siden af sin kæreste, Šárka Peková.

Hun arbejder selv med fodbold og rejser flere gange om ugen rundt til stadions i hele Europa.

David Khocholava

Privat danner David par med Julia Khocholava. Hun deler flittigt ud af sin hverdag på sociale medier, men har i denne tid naturligvis et særligt fokus på krigen i Ukraine. Julia er født og opvokset i Ukraine.

Bryan Oviedo

Hvis du har fulgt Bryan Oviedo og hans kæreste Angie Alfaro ville du vide at de i 2020 tilbragte juleferien i Costa Rica sammen med bl.a. Cristian Bolaños og Keylor Navas. Pierre Bengtson kiggede såmænd også forbi.

Peter Ankersen

Amalie Ankersen er hende du skal følge, hvis du vil vide om Peter er ved at skifte hårfarve, spise en lækker middag eller shoppe igennem i de italienske designer butikker.

Ísak Bergmann Jóhannesson

Agnes Perla Sigurðardóttir lever både sit liv i København og i Island.

Hákon Arnar Haraldsson

Hákon er kæreste med Védis Agla Reynisdóttir.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store