Adidas bekræfter langsigtet partnerskab med Lamine Yamal

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Adidas er stolte af at kunne bekræfte Lamine Yamal som det nyeste medlem af Adidas-familien. Fra i dag vil han bære X Crazyfast fodboldstøvlerne, som passer perfekt til hans agile og eksplosive spillestil på banen.

Lamine Yamal udtrykker sin stolthed

Lamine Yamal udtalte: “Jeg er stolt over at slutte mig til Adidas, fordi de altid har været mærket for de bedste. Da jeg voksede op, idoliserede jeg Leo Messi, som har været hos Adidas lige siden, jeg begyndte at se fodbold. Jeg ser frem til mange år frem med Adidas.”

Lamine Yamal træner i Adidas X Crazyfast fodboldstøvler.

Lamine voksede op i Rocafonda, kun 40 minutter fra sit klubtræningsanlæg, og er stolt af sine rødder i området. En annonceringsfilm for partnerskabet, som er blevet delt på AdidasFootball-kanalerne i samarbejde med Lamine, fejrer hans fodboldrejse og forbindelse til områdets postnummer, 304.

For at indlede partnerskabet med personlig stil, vil Lamine bære Adidas X Crazyfast Leo Messi ‘Spark Gen10s’ i både europæiske og nationale turneringer, hvilket gør ham til den eneste spiller udover Leo Messi selv, der gør dette.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store