Alle de vilde fodboldtrøjer fra NWSL 2024

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Hvis du ikke er stødt på dem før, er du nødt til at kigge med her og se alle de fantastiske fodboldtrøjer fra NWSL – den professionelle kvindelige i USA.

Indrømmet, undertegnede elsker fodboldtrøjer og har en stor interesse for dem, men netop den professionelle liga i USA har ikke ligefrem været på radaren før. Hvor Adidas sidder ret tungt på designet af fodboldtrøjerne til MSL, den bedste mandlige liga i USA, er det, hos kvinderne, i år Nike der står for festen. Faktisk står Nike bag dragterne til samtlige 14 hold i ligaen, og vi kan lige så godt spoile lidt her. Der er nogen rigtig fede modeller imellem.

Kvindefodbolden eksploderer i disse år i hele verden, og også i Danmark. FC Midtjylland og FC København træder fra den kommende ind på den danske scene, hvilket med garanti vil give dansk kvindefodbold et yderligere løft. Det er med spænding vi afventer logo, navn og ikke mindst fodboldtrøjer fra de to klubber, men de skal være velkomne til at læse med her. Måske der er inspiration at hente.

Fælles for alle trøjerne er at de er moderne og stilistiske og af gode grunde ikke har mange års traditioner med i bagagen. Med andre ord er der tale om en helt ny kultur der bliver etableret, hvor flere af holdene også er helt nyetablerede.

De nye fodboldtrøjer fra NWSL kan ses i aktion når sæsonen sparkes i gang d. 16. marts 2024.

Hvis du er interesseret i at købe en eller flere af trøjene håber vi at se dem til salg i Nike Store og evt. hos Unisport indenfor kort tid.

Fodboldtrøjer fra NWSL 2024

Hvorfor ikke bare gå all-in og gennemgå alle 14 holds hjemme- og udebanedragter fra en ende af. Nike har i deres pressematerialer til hver af trøjerne beskrevet en lille historie. Det meste af det er varm luft, så det vil vi i overvejende grad spare Jer for.

Angel City FC

Spillerne fra Los Angeles er på hjemmebane klædt i sorte trøjer og på udebane i lyserøde. Her er to simple trøjer der komplimenterer hinanden virkelig godt.

Angel City FC

Det er nemt at føle Inter Miami FC vibes når man kigger på denne farvesammensætning.

Angel City FC

Bay FC

Det er første gang man i “Bay-området” har mulighed for at heppe på et professionelt kvindefodboldhold. Det kan de gøre i de nye sorte og hvide dragter.

Bay FC

Chicago Red Stars

Om inspirationen til klubnavnet kommer fra Crvena Zvezda fra Beograd skal jeg ikke kunne sige, men kvinderne fra Chicago spiller i hvert fald i hvid og tyrkis på hjemmebane og i en mørk blågrøn på udebane.

Chicago Red Stars

Begge trøjer naturligvis med den røde stjerne på brystet.

Chicago Red Stars

Hvis du er interesseret i at købe en eller flere af trøjene håber vi at se dem til salg i Nike Store og evt. hos Unisport indenfor kort tid.

Houston Dash

Det er svært ikke omgående at tænke ‘Holland’ når man ser Houston Dash’s hjemmebanetrøje. En skarp og iøjnefaldende trøje der læner sig op ad de ‘Oranje’ fodboldtraditioner. Den lyseblå udebanetrøje er anderledes afdæmpet og clean.

Houston Dash - Fodboldtrøjer fra NWSL 2024

New Jersey/New York Gotham FC

Holdet der favner både New York og New Jersey stiller op i sæsonens kampe i deres lyseblå trøjer på udebane. På hjemmebane optræder de i de mørkeblå med det genkendelige lyseblå skråbånd.

New Jersey/New York Gotham FC

Stjernen over logoet markerer at New Jersey/New York Gotham FC er forsvarende mestre i NWSL.

New Jersey/New York Gotham FC

North Carolina Courage

Kvinderne fra North Carolina kan brøste sig af at have to stjerner over deres logo. Den pink udebanetrøje er den der falder mest i øjnene, alene på grund af farven. Derudover er der ikke udvist noget særligt mod i designet af trøjerne.

North Carolina Courage

Orlando Pride

Orlando’s stolthed udfordrer de mere traditionelle designs med en hjemmebanetrøje der er inspireret af citrus industrien i Florida. Udebanetrøjen er mere simpel i udtrykket. Den mørke lilla trøje står stærkt i kontrast til den livlige hjemmebanetrøje.

Orlando Pride

Portland Thorns

Man skal ikke komme for tæt på. I hvert fald giver tornene i Portland Thorns logoet indtryk af at det er et hold man godt kan slå sig på. Et stærkt statement der indgyder respekt allerede inden kampen er fløjtet i gang. Hjemmebanetrøjen er den røde, mens udebanetrøjen i år er holdt i en flot blågrøn nuance.

Portland Thorns

Racing Louisville FC

Racing Louisville FC rammer den altså lige i røven med deres hjemmebanetrøje holdt i et hvidt og lilla argyle mønster. Det giver trøjen et både original og feminint touch.

Racing Louisville FC

Udebanetrøjen er mørk lilla med et farveforløb til navy blå.

Racing Louisville FC

San Diego Wave FC

Udebanetrøjen er dyb pink og og har en vild stopeffekt. Hjemmebanetrøjen er den hvor man har valgt at eksperimentere med et multifarvet mønster der illustrerer en San Diego solnedgang.

San Diego Wave FC

I Europa havde man nok spillet safe med hjemmebanetrøjen i klubbens traditionelle og måske konservative farver og slået sig løs på en udebane- eller 3. trøje. Sådan foregår det ikke i NWSL – egentlig ret befriende.

Seattle Reign FC

Kvinderne fra Seattle trækker i meget traditionelle trøjer når de løber på banen i denne sæson.

Seattle Reign FC

Hjemmebanetrøjen er hvid med blå detaljer og udebanetrøjen er blå med guld detaljer. Simpelt og effektivt -det kan også noget.

Seattle Reign FC

Utah Royals FC

Løvinderne fra Utah spiller i gult og blåt. Den var vist ikke gået i Danmark. Den foretrukne trøje på hjemmebane er den gule og den blå benyttes typisk på udebane.

Utah Royals FC

Utah Royals FC er i denne sæson netop vendt tilbage til den bedste kvindelige række i USA, og det gør de med stil.

Utah Royals FC

Washington Spirit

Washington Spirit spiller traditionelt i rødt og blåt på hjemmebane men i år har de lavet en ‘blackout’ version af spillertrøjen.

Udebanetrøjen er nærmest limefarvet og lyset godt op i landskabet.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store