Euro 2020

Hvide Puma King Platinum 21 Vegan

Nu kan vi endelig kigge nærmere på den nye Hvide Puma King Platinum 21 Vegan.
En fodboldsspillers støvler er det vigtigste værktøj, og det ved Puma alt om.
Når de professionelle atleter der har kontrakt med Puma går på banen er det for at yde det optimale hver gang.
Den viste model er beregnet til brug på græs, men kommer med stor sandsynlighed i udgaver til flere forskellige typer af underlag.

Med lanceringen af de hvide Puma King Platinum 21 Vegan har Puma for alvor meldt sig ind i kampen hvor bæredygtighed er i fokus.

Det er naturligvis ikke første gang vi ser Puma bidrage med tiltag der skal gøre produktionen af deres produkter mere bæredygtig. Det er dog første gang vi ser Puma erstatte læderoverdelen på deres fodboldstøvler med et vegansk alternativ.

Hvide Puma King Platinum 21 Vegan

Det er ikke nogen hemmelighed at der bruges store ressourcer på at bearbejde læder, derfor kommer Puma nu med sit 100% veganske alternativ. Kunstlæderet har aldrig set hskyggen af en ko og er super blødt. Virkelig et lækkert materiale, som du vil opleve hvis du trækker i de nye Puma King Platinum 21 Vegan.

Denne version har netop ramt hylderne og som nævnt udstyret med en hvid overdel, en stor sort markant Puma branding på siden; alt sammen placeret på en iøjnefaldende grøn sål.

Hvide Puma King Platinum 21 Vegan

Hvide Puma King Platinum 21 Vegan

Her kan du købe 'Hvide Puma King Platinum 21 Vegan'

Hvis du er på jagt efter Puma King Platinum, bør du holde øje med de listede forhandlere.

De har altid et kæmpe stort udvalg af fodboldstøvler til græs og kunstgræs, ligesom du finder masser af modeller til indendørs brug.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store