Borussia Dortmund Hjemmebanetrøje 2024

Køb din Borussia Dortmund fodboldtrøje her

Den nye Borussia Dortmund Hjemmebanetrøje 2024 er en klassisk hyldest til klubbens historie.

PUMA og Borussia Dortmund har i dag afsløret den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2024/25. Denne klassiske udgave hylder klubbens rige arv med et tidløst design, der integrerer tradition og moderne flair. Den sort-gule trøje for 2024/25 sæsonen er en sand afspejling af klubbens vedvarende legacy.

Borussia Dortmund 2024 hjemmebanetrøje i sort og gul.

Trøjen er designet med et slankt pinstripe-design, som bevarer Dortmunds rødder, samtidig med at den omfavner fremtiden. Carsten Cramer, administrerende direktør for Borussia Dortmund, udtaler: “Med denne trøje fokuserer vi på et ægte, klassisk og tidløst design, der afspejler kulturen i Borussia Dortmund, som er formet af generationer af spillere og fans.”

Puma’s hyldest til tidløs appel

Marco Mueller, Puma’s Senior Head of Product Line Management Teamsport Apparel, udtaler: “Denne trøje er PUMAs hyldest til Borussia Dortmunds tidløse appel. Vi er stolte over at præsentere en hjemmebanetrøje, der indkapsler BVB’s identitet, med en nik til deres stolte fortid og et blik mod deres lyse fremtid. Den er virkelig klassisk, ligesom essensen af BVB.”

For første gang fra starten af sæsonen 2024/25 er replika trøjerne fremstillet ved hjælp af PUMA’s RE:FIBRE-initiativ. Dette initiativ omfatter 35 klubber og mere end tre millioner tøjstykker fremstillet af RE:FIBRE, hvilket skaber en mere cirkulær og bæredygtig måde at producere fodboldtrøjer på.

Bæredygtighed og teknologi i fokus

RE:FIBRE-processen fokuserer på tekstilaffald som den primære kilde til materiale for at skabe nye tekstiler. Det genanvendte materiale kan bruges til genanvendelse igen og igen uden at miste kvalitet, hvilket gør RE:FIBRE til en mere langsigtet løsning for genbrug af polyester tekstilaffald.

Replika trøjen kombinerer det samme look som spillerne bærer med dry-CELL svedtransporterende teknologi, designet til at holde dig tør og komfortabel. Ideel til både kampdage og hverdagsbrug, er replika trøjen lavet af PUMA’s innovative RE:FIBRE genbrugsteknologi og indeholder mindst 95% genanvendt tekstilaffald. Trøjen er lige så meget et modeudtryk som en elite-niveau præstationstrøje.

Nærbillede af Borussia Dortmunds nye 2024 trøje med pinstripes.

Den autentiske trøje, der vil blive båret af BVB’s spillere på banen og af fans på tribunerne verden over, er lavet med Puma’s ULTRAWEAVE-stof, som reducerer vægt og friktion og har en atletisk pasform for elite-niveau præstation.

Med dette nye design er Borussia Dortmund Hjemmebanetrøje 2024 en hyldest til klubbens rige historie og en markeret skridt ind i fremtiden med moderne bæredygtighed og teknologi. Fans kan nu købe trøjen og bære den med stolthed, velvidende at de støtter både deres hold og miljøet.

Borussia Dortmund fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store