Christian Eriksen Brentford FC Fodboldtrøje

Køb din Brentford FC fodboldtrøje her

Nu er det endelig muligt at købe en officiel Christian Eriksen Brentford FC Fodboldtrøje. Spekulationerne har som bekendt mange omkring hvor Christian Eriksen skal fortsætte sin professionelle fodboldkarriere. Et af de varmeste rygter pegede mod England, nærmere bestemt Brentford beliggende i området omkring London. Det bliver trøjen med nummer 21 på ryggen, Eriksen frem til sommer skal spille i.

Brentford FC er som bekendt en decideret danskerkoloni. Ikke nok med at trænerne Thomas Frank og Brian Riemer styrer tropperne fra trænerbænken, en stor del af spillerne er også danske. Mathias Zanka Jørgensen og Jonas Lössl er to af de nyeste danskere i truppen der i forvejen talte Mathias Jensen, Christian Nørregaard, Mads Roerslev, Mads Bech Sørensen, Mads Bidstrup og Luca Racic.

Christian Eriksen Brentford FC Fodboldtrøje

Nu er Christian Eriksen altså officielt 9. danske i førsteholdstruppen. Herunder kan du se det flotte udvalg af Brentford FC fodboldtrøjer du kan vælge imellem hos Unisport.

Christian Eriksen Brentford FC Fodboldtrøje - Hjemmebanetrøje
Brentford FC spiller på hjemmebane i rød- og hvidstribede trøjer
Christian Eriksen Brentford FC Fodboldtrøje - Udebanetrøje
Udebanetrøjen er helt gul med sorte detaljer
Christian Eriksen Brentford FC Fodboldtrøje - 3. trøje
Den hvide 3. trøje er super simpel og klassisk.

Vi har tidligere forholdt os til muligheden for at Christian Eriksen kunne vende tilbage til Danmark og FC København – de betragtninger kan du læse om lige her. Det kom der som bekendt dog ikke noget ud af.

Brentford FC fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store