Danmark Målmandstrøjer EURO2024

Køb din Danmark fodboldtrøje her

Vi må ikke glemme at kigge nærmere på de nye Danmark Målmandstrøjer EURO2024.

Danmark har næsten altid været meget priviligerede at have mange kvalficerede målmænd at vælge imellem, når bagerste skanse på landsholdet skulle vælges. De sidste mange år er det Kasper Schmeichel der har været det sikre 1. valg, men han presses af yngre kræfter der står klar i kulissen til at tage over.

Vi ved naturligvis endnu ikke hvem der kommer til at stå på mål for Danmark ved EURO2024 i Tyskland denne sommer, men et godt, og sikkert, bud vil være enten Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow eller Mads Hermansen.

Vi har allerede kigget nærmere på den nye hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen og derfor skal vi selvfølgelig også kigge nærmere på målmændenes arbejdstøj.

Hummel har netop præsenteret hele tre forskellige trøjer, så vi sikrer os at vi har lidt at vælge imellem, for vi skal selvfølgelig tage hensyn til modstandernes trøjer også.

Danmark Målmandstrøjer EURO2024

Om det bliver den gule, den blå eller den grønne der bliver Kasper Schmeichels foretrukne vil kun tiden vise, men vi er klar ved skærmen for at følge med i udviklingen.

Blå Danmark Målmandstrøjer EURO2024
Danmark Målmandstrøjer EURO2024

Danmark fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Hummel og den store danske forhandler Unisport.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “SCHMEICHEL” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store