Danmark Udebanetrøje EURO 2024

Køb din Danmark fodboldtrøje her

Yes – nu er den nye hvide Danmark Udebanetrøje EURO 2024 endelig blevet præsenteret.

Vi ved ikke med sikkerhed hvilke kampe Danmark kommer til at spille i den hvide udebanetrøje ved EURO 2024, men vi skal helt sikkert nok få den at se.

Danmark vil igen bære hvide og røde trøjer når de optræder på udebane. Ved EM slutrunder er udebanen godt nok af mere teknisk karakter, men spændende bliver det når vi endelig går ind i kampene i Gruppe C. Med deres efterhånden legendariske Hummel-trøjer og en dedikeret holdånd er det danske hold klar til at kæmpe sig igennem udfordringerne på den største internationale scene.

Ligesom Danmarks Hjemmebanetrøje til EURO20204 er fodboldtrøjen udstyret med en nærmest pixeleret vævning på ydersiden af trøjen, ligesom at man på indersiden af trøjen finder navnene på 1535 danske fodboldklubber.

Hvid Danmark Udebanetrøje EM 2024

Der er ingen tvivl om at de danske fans vil være tilstede i Tyskland i vilde mængder og at opbakningen kommer til at være helt i top. Det forventes at mange tusind danske uden billetter også vil valfarte til Tyskland, blot for at få del i hele atmosfæren omkring EURO 2024 slutrunden.

Vi har tidligere år oplevet at de danske fodboldtrøjer er blevet fuldstændig udsolgt i takt med at resultaterne er blevet god, så sørg for at købe din landsholdstrøje i god tid inden slutrunden. Der vil med garanti være masser af fodboldfester rundt omkring i landet hvor du får mulighed for at bære den.

Danmark Udebanetrøje EURO 2024

Lad os se lidt nærmere på detaljerne omkring den flotte hvide fodboldtrøje, Danmarks skal spille i ved somerens EM slutrunde i Tyskland.

Hvid Danmark Udebanetrøje EURO 2024
Hvid Danmark Udebanetrøje EURO 2024
Hvid Danmark Udebanetrøje EURO 2024

Danmark fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Hummel og den store danske forhandler Unisport.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “HØJLUND” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store