Danmarks fodboldtrøjer til EURO 2020

Køb din Danmark fodboldtrøje her

Her er en samlet gennemgang af Danmarks fodboldtrøjer til EURO 2020. I alt har Danmark 3. forskellige fodboldtrøjer med til årets EM slutrunde, der er spredt ud over kampe i hele Europa. I Parken i København spiller Danmark sine 3 indledende gruppekampe, og det forventes at vi i løbet af disse kampe når at tage alle 3 trøjer i brug.

Den danske landsholdstrøje er udsolgt mange steder, men du kan stadig få den hos JD Sports!

Danmarks fodboldtrøjer til EURO 2020

Danmark – Finland

I kampen mellem Danmark og Finland d. 12. juni, spiller Danmark i den røde hjemmebanetrøje. Det gør vi fordi vi officielt er blevet udtrukket som hjemmebanehold. Finland har en hvid hjemmebanetrøje og en mørkeblå udebanetrøje, så de vil faktisk frit kunne vælge hvilken af disse trøjer de vil spille i da ingen af farverne ligger for tæt op af den danske dragt.

Du kan købe den danske hjemmebanetrøje hos Unisport og hos Sportmaster

Nogen nationer foretrækker at spille så mange kampe som muligt i deres hjemmebanedragt, også på udebane, men der er også nogen kommercielle hensyn at tage. De forskellige forbund har naturligvis interesse i at sælge så mange trøjer som muligt, og det er da også derfor vi ser mange af holdene lancere 3. trøjer.

Danmark – Belgien

D. 17. juni tager vi imod Belgien der har været lidt af en ond ånd for Danmark i den seneste tid. Vi har tabt de to seneste opgør, men er klar til revanche og i en helt ny trøje. Det forventes nemlig at Danmark stiller op i den nye 3. trøje, på trods af at vi igen officielt er på hjemmebane i denne kamp.

Danmarks 3. trøje til EURO 2020 er ligesom vores normale hjemmebanetrøje overvejende rød – ja, faktisk fuldstændig rød. Trøjen har fået en massiv modtagelse, og kan kun købes hos Unisport, hvor den p.t. er næsten udsolgt. Vi håber dog at nye leverancer kan nå at dukke op inden længe.

Du kan kun købe den danske 3. trøje hos Unisport.

Danmark 3. Trøje EURO 2020

Rusland – Danmark

Når russerne kommer til Parken d. 21. juni er vi på udebane. I hvert fald på papiret. Russerne forventes derfor at møde op i deres røde hjemmebanetrøje, hvorfor vi naturligvis trækker i den flotte hvide udebanetrøje.

Du kan købe den danske udebanetrøje hos Unisport og hos Sportmaster

Hvid Danmark Udebanetrøje EURO 2020

Denne kamp vil uden tvivl have sindsyg stor betydning for om Danmark kan fortsætte i turneringen. Vi krydser fingre og håber vi kan vende tilbage med spekulationer om hvilke trøjer vi skal spille endnu flere kampe i ved årets EM slutrunde – EURO 2020.

Opdatering: Danmark slog som bekendt Rusland med hele 4-1. Sikke en sejr det var.

Wales – Danmark

Da Danmark besejrede Wales med hele 4-0 i Amsterdam var det endnu engang udebanetrøjen der var i spil. En fodboldtrøje der altså har rigtig mange mål i sig og faktisk også rekorder. I hvert fald er Danmark det eneste hold der ved et EM har scoret hele fire mål, to kampe i streg. Lad os da endelig udbygge denne rekord til næste kamp hvor Danmark møder Tjekkiet.

Tjekkiet – Danmark

I kvartfinalen møder Danmark som bekendt Tjekkiet, og vi er officielt blevet udnævnt som udebanehold. Da Tjekkiet spiller som bekendt med røde trøjer på hjemmebane, må forventes at trække i vores skarpe hvide udebanetrøje endnu engang. Begge hold føler sig formentlig i en eller anden grad på udebane, da kampen spilles i Baku, hovedstaden i Aserbajdsjan, der befinder sig mere end 3.000 km fra København.

En trøje der allerede har givet os to fantastisk sejre og en målscore på hele 8 for og et enkelt imod.

Opdatering: Vi kørte den sikkert hjem 1-2 mod Tjekkiet, og er nu klar til semifinalen.

Danmark – England

Semifinale! Hvem havde dog turde gætte på at herrelandsholdet skulle nå hele vejen til semifinalen, og så oveni købet på Wembley imod selveste England. Danmark er officielt på hjemmebane, så vi forventer at vi stiller op i vores røde og hvide hjemmebanetrøje. Alternativt kunne det blive den helt røde 3. trøje.

Det giver også England mulighed for at møde op i deres klassiske hvide hjemmebanetrøje.

Alternativt stiller de op i den blå udebanetrøje, som vi naturligvis også har omtalt her på fodboldfreak.dk.

Om Danmark kan vinde semifinalen imod England på Wembley og kvalificere os til en historisk finale mod enten Spanien eller Italien er vi meget klogere på, på onsdag aften.

Danmark fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Hummel og den store danske forhandler Unisport.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store