FC København Hjemmebanetrøje 2019

Køb din FC København fodboldtrøje her

Den nye FC København Hjemmebanetrøje 2019 er i år helt hvid med få, men lækre detaljer. Trøjen er so du kan se helt hvid, ja selv de 3 karakteristiske Adidas striber på skuldrene er hvide. Kun Carlsbergs logo. det lille Adidas logo og FC København logoet på brystet er ikke hvidt.

FC København Hjemmebanetrøje 2019

I år er de to guldstjerner over klublogoet skiftet ud med to blå af slagsen, for at bevare et enkelt om minimalistisk udseende.

Selv om dennnye hjemmebanetrøje ser simpel ud, er den spækket med fine detaljer.

Karlo Bartolec dummede sig

Den nye FC København Hjemmebanetrøje 2019 blev officielt afsløret i dag d. 19. juli, men inden da fik Karlo Bartolec trådt lidt i spinaten. Han var nemlig kommet til at poste et billede af Robert Mudrazija i sin Instagram story. Her posere kroaten i den nye trøje i forbindelse med en foto session. Bartolec fik hurtigt slettet sit opslag, man da var det allerede for sent. Hurtige fans havde nået at gemme billedet, og derfor var overraskelsen ikke helt så stor som den kunne have været.

Om FC København kan genvinde det danske mesterskab i de her nye dragter er ingen vel i tvivl om. Om det rent faktisk kommer til at ske er selvfølgelig en anden sag. En ting er i hvert fald sikkert. Klubber som FC Midtjylland, OB og Brøndby IF kommer ikke til at forære noget væk, i kampen om Danmarks mest eftertragtede pokal.

Viktor Fischer FC København Hjemmebanetrøje 2019
Skal der stå FISCHER på rygge af din nye spillertrøje?

Efter signingen af Nicklas Bendtner til FC København, er der ingen tvivl om at netop disse trøjer også kommer til at flyve ud af døren. Hvis du er Nicklas Bendtner fan skal du nappe trøjen med nummer 32 på ryggen.

FC København fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Adidas og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “FISCHER” på ryggen vil skabe stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store