Langærmet Danmark Landsholdstrøje EURO2024

Køb din Danmark fodboldtrøje her

Hvis du har det ligesom mig, så vil du blive rigtig glad for at kigge nærmere på den Langærmet Danmark Landsholdstrøje EURO2024.

For selv om det er sommer når årets europamesterskab løber af staben i Tyskland og spillerne helt sikkert ikke kommer til at spille i lange ærmer, så kan en langærmet fodboldtrøje altså bare et eller andet. Hummels bud på de danske landsholdstrøjer er vi allerede gået i dybden med i vores omtaler af hhv. hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen, men vi fik ikke nævnt de langærmede varianter.

Er du typen der ynder at gå med fodboldtrøjer hele året kender du vigtigheden af at have nogen til enhver lejlighed, og det er her de langærmede trøjer kommer ind i billedet. Vi kommer ikke udenom at det danske klima inviterer til de helt korte ærmer når solen skinner fra en skyfri himmel, men alle de øvrige 350 dage om året gør en langærmet trøje god gavn.

Langærmet Danmark Landsholdstrøje EURO2024

De langærmede fodboldtrøjer fås både i voksen- og børnestørrelser.

Danmark Landsholdstrøje EURO2024 med lange ærmer

Langærmet Danmark Landsholdstrøje EURO2024

Selv om vi ikke kommer til at se de langærmede trøjer i brug ved EURO2024 kan det være at der er spillere der viser dem frem ved den førstkommende lejlighed. Nemlig testkampene hvor vi i Danmark byder Schweiz og Færøerne op til dans. Vejret er i hvert fald mildest talt køligt.

Langærmede Danmark Landsholdstrøje EURO2024
Danmark Landsholdstrøje EURO2024 med lange ærmer

Danmark fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Hummel og den store danske forhandler Unisport.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store