Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje

Køb din Paris Saint-Germain fodboldtrøje her

Skal du også have dig en Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje, så skal du bare læse med her. Når du skal købe din Messi, Paris Saint-Germain spillertrøje er der nemlig et par valg du skal træffe.

Det er ikke for at overkomplicere det, men du skal forholde dig til en stribe valg før du er helt i mål.

Du kan købe Paris Saint-Germain trøjerne hos Unisport, Nike Store og Sportmaster

Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje

Hvilken Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje skal man vælge?

Paris Saint-Germain har i denne sæson lanceret både en ny hjemme- og udebanetrøje.

Hjemmebanetrøjen er igen i år klassisk mørkeblå, men røde og hvide detaljer, mens udebanetrøjen er lidt mere udfordrende. Hjemmebanetrøjen er ikke udstyret med det klassiske Nike logo, med derimod med logoet fra Nike’s Jordan brand.

Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje

Udebanetrøjen er som nævnt lidt mere vovet. Den er traditionen tro mest hvis, men denne gang prydet med en bred lyserød stribe ned over brystet

Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje

Modeller til mænd, kvinder, piger og drenge

Du kan få Paris Saint-Germain trøjerne i modeller der er tilpasset hvem du er. Ud over de viste modeller til herrer, der meget almindelige og sammenlignelige med den Messi skal spille i. Der findes også en model designet til kvinder, hvor der er lidt mere talje i trøjen. Endelig finder der naturligvis modeller til børn i alle aldre. Det største udvalg finder du hos Nike Store og i Unisport.

Lionel Messi Paris Saint-Germain Fodboldtrøje

Hvilket nummer skal på ryggen?

Opdatering! Lionel Messi endte med at kunne trække trøjen med rygnummer 30 over hovedet.

Op til skiftet blev der spekuleret meget i hvilket nummer Lionel Messi skulle have på ryggen efter sit skifte. I FC Barcelona har han spillet med 3 forskellige rygnumre gennem tiden. Disse forudså vi ville være i spil i dette nye kapitel i hans karriere.

Ingen mindre end Neymar Jr. skulle have tilbudt ham at overtage sit nummer 10, hvis han besluttede sig for at flytte til den franske hovedstad. Derudover har Messi i starten af sin karriere optrådt både med nummer 30 og nummer 19. Begge rygnumre var dog optagede, da Pablo Sarabia spiller i nummer 19, mens reservemålmanden Alexandre Letellier havde nummer 30. Letellier skal nu kigge sig om efter et nyt nummer, for det er vist ingen overdrivelse at sige at der er kommet en ny konge til Paris.

lionel-messi-paris-saint-germain-fodboldtroeje-00

Lionel Messi er ikke den eneste superstjerne der har skiftet klub i dette transfervindue. Her kan du læse alt om den nye Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøje.

Paris Saint-Germain fodboldtrøje med nummer og navn

Du kan finde fodboldtrøjen hos både Nike Store Nike Store og den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store