Gul Chelsea FC Udebanetrøje 2018

Det er blevet tid til at kigge nærmere på en gul Chelsea FC udebanetrøje 2018.

Når stadion ikke hedder Stamford Bridge skal drengene, og pigerne, fra Chelsea FC trække i en ny gul udgave af udebanetrøjen.

Selv om undertegnede til dagligt faktisk ikke har de største sympatier for netop denne London klub må jeg overgive mig en lille smule, for den her spillertrøje kan altså et eller andet.

Den gule trøje kan købes hos bla.  UnisportSportmaster  og Nike Store.

For denne farve er ikke en fesen remoulade farve, men derimod en ret gylden version af farven som vi bl.a. også kender den fra den brasilianske landsholdstrøje. Den flotte farve er benyttet i et meget minimailistisk design der er både iøjenfaldende og faktisk ret pænt.

De tilhørende shorts er også gule mens sokkerne er blå med gule striber.

Eden Hazard ser skarp up på billederne og det skal være spændende at se om han stadig er at finde i Chelsea FC når sæsonen starter op for alvor. Real Madrid har siden afgangen af Ronaldo til Juventus flirtet kraftigt med den elegante spiller der heller ikke virker afvisende over at skulle overtage det ikoniske 7-tal i kongeklubben.

Her kan du købe en gul Chelsea FC Udebanetrøje 2018

De nye trøjer blivet taget i brug første gang d. 28. juli og kan allerede nu købes hos bla.  UnisportSportmaster  og Nike Store.

Trøjerne findes i både herre- og damemodeller hvilket er super lækkert. Du finder naturligvis også sæt til børn i alle størrelser til attraktive priser.

Gul Chelsea FC Udebanetrøje 2018 Gul Chelsea FC Udebanetrøje til damer

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store