Ronaldo Juventus Fodboldtrøje 2018

Hvis transferen som forventet går igennem tror jeg godt vi kan forvente at følgende ønske ‘Ronaldo Juventus Fodboldtrøje‘ vil står højt på ønskesedlerne hos både voksne og børn i den kommende tid.

En transfer af denne kallber ses sjældent. Beløbet  der rygtes til at være omkring 100-120 millioner Euro er i sig selv ikke nogen rekord overhovedet, men det er ikke en pris der normalt tales om når spilleren er hele 33 år gammel. Men det er jo heller ikke hvem som helst der her er tale om. Det er naturligvis Cristiano Ronaldo – verdens pt. bedste fodboldspiller og 5 gange vinder af Ballon D’or.

Bestil din Ronaldo Juventus Fodboldtrøje hos forhandlere som Unisport, Sportmaster eller Adidas Store  hvor du har mulighed for at få originalt tryk på trøjen.

Ronaldo har gennem de sidste 6 sæsoner været garant for omkring 50 scoringer pr. sæson og derudover et hav af solgte fodboldtrøjer som formentlig langt overstiger værdien af hans tårnhøje løn. Som Ronaldo fan kan man sagtens blive bekymret for om han kan fortsætte sin karriere i Juventus i samme høje tempo som nu. Men det er jo Ronaldo. En spiller med et drive og en vindermentalitet sjældent set. Vi tror ikke han på noget tidspunkt er typen der læner sig tilbage hvis ikke han føler han kan være med på absolut topplan. Han jagter konstant det næste trofæ og en ny rekord. Rekorder har han ingen af i Italien, så lad da bare jagten gå ind.

Ronaldo Juventus Fodboldtrøje 2018

Her kan du købe Ronaldo Juventus Fodboldtrøje 2018

Hvis du ligesom undertegnede kommer til at bestille en Ronaldo Juventus Fodboldtrøje i det øjeblik transferen er offentliggjort kommer her lige en lille gennemgang af 2018/19 modellen.

Bestil din Ronaldo Juventus Fodboldtrøje hos forhandlere som Unisport, Sportmaster eller Adidas Store.

I skrivende stund er det kun hjemmebanetrøjen der er offentliggjort, men den er til gengæld også ikonisk. Bortset fra den allerførste Juventus trøje der var lyserød har alle de efterfølgende trøjer været sort og hvid stribede. Det er 2018/19 modeller naturligvis også. Shortsene er hvide og det samme er sokkerne. Så ved du det hvis du går efter hele sættet.

Ronaldo Juventus Fodboldtrøje til Herrer

Ronaldo Juventus trøje til damer

En rigtig fed ting er at piger og damer ikke behøver at iføre sig samme trøje som mændene. Adidas har i hvert fald designet en spiller trøje der har et lidt mere feminint snit, bl.a. med en lidt dybere v-hals, samt lidt kortere ærmer. Fedt, hvis man er til den slags.

Ronaldo Juventus Fodboldtrøje til damer

Ronaldo Juventus trøje til børn

Til børn finder man naturligvis dragter tilpasset alle aldre. Altså helt fra baby størrelser og op til voksenstørrelserne.

Ronaldo Juventus Fodboldtrøje til baby Ronaldo Juventus Fodboldtrøje til børn

I dag er han fortid i Juventus, men du kan læse alt om de nye Cristiano Ronaldo Manchester United Fodboldtrøjer lige her.

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store