Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje 2018

Nu skal vi kigge nærmere på Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje 2018. Når man som fodboldklub har 140 år på bagen er der masser af gode historier at tage fat i og det sker også med designet af den nye trøje.

Tilbage i 1878 da Newton Heath (Lancashire and Yorkshire Railway) Cricket and Football Club blev stiftet vidste man naturligvis ikke at klubben vi i dag kender som Manchester United mere end 100 år senere ville gå hen og blive en af de største i verden. Det var dog lige præcis hvad der skete og klubben har i efterhånden mange år været blandt de mest populære og rige klubber i verden.

Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje 2018 er netop blevet præsenteret og den markerer netop det flotte 140 års jubilæum.

 En detalje der henviser til netop den oprindelige klub er at der på trøjen er designet med et såkaldt ‘Railway’ mønster. De striber der pryder på tværs af trøjen.

I år er Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje rød og sort, hvor der i de seneste år har været fokus på at designe rød/hvide trøjer. Farvekombinationen kan dateres helt tilbage til den oprindelige klubs farver.

Om den nye hjemmebanetrøje kan give Paul Pogba, Romelu Lukaku, Nemanja Matic, Juan Mata, David De Gea og de andre Manchester United de ekstra procenter de skal bruge for at vinde Premier League vil tiden vise. Vi kan godt ønske os det, da det efterhånden er ved at være længe siden Storebror i Manchester har hævet det mest eftertragtede trofæ i England.

Hvor kan man købe Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje 2018

Du kan allerede nu købe den nye hjemmebanetrøje hos forhandlere som Unisport  og Sportmaster.

Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje 2018 Manchester Uniteds Hjemmebanetrøje 2018

Billige Manchester United Fodboldtrøjer

Nu hvor de n nye trøje er blevet præsenteret skal du huske på at der er mulighed for at købe tidligere modeller til virkelig gode priser. Sørg for at besøge Unisport  og Sportmaster  hvor der lige nu er rigtig gode priser på ældre modeller.

Manchester Uniteds Målmandstrøje 2018

Som du kan se på billedet nedenfor trækker David De Gea i en flot grøn målmandstrøje når han tager plads i målet på Old Trafford.

Manchester Uniteds Målmandstrøje 2018

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store