Nicklas Bendtner Nottingham Forest Fodboldtrøje

Rygterne siger at et skifte er tæt på, derfor tager vi lidt forskud på glæden og kigger nærmere på Nicklas Bendtner Nottingham Forest Fodboldtrøje.

Der er en stor sansynlighed for at du lige nu vil være mere interesseret i at se den nye Nicklas Bendtner FC København Fodboldtrøje.

Det er igen i år Adidas der har leveret trøjerne til den traditionsrige Engelske klub. Nottingham Forest spiller i rødt på hjemmebane – eller det vil sige med røde trøjer, hvide shorts og røde sokker. På udebane spiller de i en sort trøje, med et rødt bånd på tværs af trøjen, samt hvide detaljer. Shortsene er sorte, det samme er sokkerne.

Vi ved endnu ikke hvilket nummer Nicklas Bendtner kommer til at spille i, men han har jo før overrasket også på dette punkt. I Wolfsburg fik hans mor f.eks, lov til vælge for ham, og det endte jo som bekendt med det overraskende nummer 3.

Hvor kan jeg købe Nicklas Bendtner Nottingham Forest Fodboldtrøje?

Man kan endnu ikke købe hans trøje i danske butikker som Unisport  eller Sportmaster, men prøv at gå direkte til Nottingham Forest Fan Store

Nicklas Bendtner Nottingham Forest Fodboldtrøje Hjemmebane Nicklas Bendtner Nottingham Forest Fodboldtrøje Udebane

Det er sådan her vi husker og elsker Nicklas Bendtner fra Landsholdet – lad os håbe han kan genfinde noget af formen og målnæsen så han igen i fremtiden kan træde ind på landsholdet og hæve niveauet.

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store