Nike Flyknit Mercurial Superfly IV – Inspireret af Ronaldo

Nike Flyknit Mercurial Superfly IV er navnet på den nye SUPER fodboldstøvle fra Nike der netop i dag er blevet lanceret ved en storstilet event i Madrid.

Nike Flyknit Mercurial Superfly IV

Nike Flyknit Mercurial Superfly IV har ifølge Nike på bedste vis samlet alle de fedeste teknologier i én og samme fodboldstøvle, og skabt en støvle hvor fart, boldkontrol, præcision og skudstyrke er i hovedsædet.

I Superfly IV modellen har de så lige skåret endnu mere ind til benet og leveret en letvægtsstøvle med masser af fart i.

Den minder på mange måder om den ligeledes nye Nike Magista, som Nike præsenterede tidligere på året. De har det tilfældes at de begge benytter designet med ‘sokken’ kaldet ‘Dynamic Fit Colar’, der går op og støtter ankelen, og samtidig sørger for at støvlen nærmest går i et med din krop. Ligeledes er der benyttet FLyknit og Flywire teknologoen der tilsammen leverer en enestående pasform der helst skulle føles som at have en sok på. Men på den fede måde…

Hvor kan jeg købe Nike Flyknit Mercurial Superfly IV?

Den kan forudbestilles hos Unisport.dk og i Nike Store – hvor man også kan skrive sig op til at modtage nyheder om netop denne støvle.

Nike Flyknit Mercurial Superfly IV

Nike Flyknit Mercurial Superfly IV

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store