Nike Magista

Nike Magista er navnet på den formentlig mest spektakulære og nyskabende fodboldstøvle du kommer til at se fra Nike i år.

Det helt store line-up af verdensstjerner som Andrés Iniesta, Thiago Silva, Mario Götze, David Luiz og danske Christian Eriksen er sendt i byen for at promovere denne nye fodboldstøvle der med god grund er blevet hypet helt vildt.

Nike Magista er som du kan se en type af støvle man ikke har set før på markedet. Det første man lægger mærke til at at støvlen munder ud i en høj ankel sok, og at den er produceret i det populære Flyknit materiale som man i et par år har kendt fra Nike’s mest populære løbesko.

Konceptet med den indbyggede sok ‘Dynamic Fit’ giver dig fornemmelsen af at fodboldstøvlen ikke er et fremmedlegeme, men simpelthen en naturlig forlængelse af din krop. Efter sigende er følelsen helt ekseptionelt, og særligt for de teknisk stærke spillere, hvor boldføling er et og alt skulle det komme til sin ret. Du kan naturligvis stadig benytte dine sædvanlige benskinner og sokker sammen med denne støvle.

Er du på udkig efter en letvægtsfodboldstøvle med masser af speed, bør du kaste et blik på de nye Adidas Adizero F50 Crazylight som bl.a. Gareth Bale fyrer den af i.

Hvor kan jeg købe Nike Magista?

Find dem på Unisport.dk eller i Nike Store

Nike Magista Nike Magista Nike Magista

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store