Den Røde Real Madrid 3. Trøje 2018

Det kan godt være at Cristiano Ronaldo ikke længere er at finde i Madrid, men det er tilgengæld den røde Real Madrid 3. trøje.

Find den nye trøje hos forhandlere som Unisport  og  Sportmaster

Ronaldo har i de sidste mange år været indbegrebet af Real Madrid og der er ingen tvivl om at spillertrøjerne primært har båret hans navn på ryggen når de er blevet langet over disken. Men, men, men… Hvis der er nogen der kan bære Real Madrid trøjen mindst lige så stolt så må det da være spillere som Marcello, Karim Benzema, og Nacho Fernández.

I hvert fald er det lige præcis de nævnte spillere der til lejligheden viser den nye – og ret flotte – røde Real Madrid 3. Trøje frem i dette indlæg.

Klik her hvis du er interesseret i at læse om Ronaldo’s Juventus Trøje?

3. trøjen bruges oftest i tilfælde hvor din normale udebanetrøje konflikter i farverne i forhold til hjemmeholdets hjemmebanefarver. Det vil ikke være mange gange på en sæson det sker, men flere og flere klubber begynder at bruge 3. trøjen ved flere lejligheder end dette, f.eks. i Pokalturneringerne.

En speciel feature ved den nye 3. trøje er at den er produceret af genbrugsmaterieler. Nærmere bestemt er tekstilet udvundet af plastik affald der er fisket op af verdenshavene. Så ikke nok med at du med denne trøje kommer til at stå knivskarpt – du gør nærmest også en god gerning for miljøet. Hele dette genbrugsprogram er det som Adidas kalder PARLEY.

Her kan du købe den røde Real Madrid 3. Trøje 2018

Find den nye trøje hos forhandlere som Unisport  og Sportmaster

Den Røde Real Madrid 3. Trøje 2018 Den Røde Real Madrid 3. Trøje 2018

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store