Sorte Puma EvoPower 1 i Læder

Køb fodboldstøvlerne her!

Sorte Puma EvoPower 1 er den foretrukne fodboldstøvle hos bl.a. Cesc Fabregas, Marco Reus og Mario Balotelli, der lever af sine kraftfulde og præcise spark.

Sorte Puma EvoPower

Det er en kendt sag at når de professionelle fodboldspillere tester nye fodboldstøvler altid tester en helt sortmalet version for ikke at afsløre designet inden det bliver annonceret af producenterne. Disse støvler tiltrækker sig altid ekstra opmærksomhed selv om udseendet af støvlen er underspiller og ikke iøjenfaldende. Nu lancerer Puma den populære EvoPover 1 støvle i en all-black version udført i læder på bekostning af kunstlæder. SÅ hvis du elsker at spille i et par mere levende støvler af ægte læder frem for kunstlæder har du nu muligheden.

De sorte Puma EvoPower 1 er efter vores mening super awesome, og der er virkelig lagt mange tanker bag designet af dem.
Pebat ydersålen og Puma’s Gradual Stability Frame er designet med fleksibilitet er stabilitet for øje, og er med til at skabe en fantastisk smidig og fleksibel fit. AccuFoam indlæggene sikrer dig en ren sparkeflade for bedste træf på bolden for optimal præcision.

En ting der ikke blev plads til i denne læderudgave af EvoPower 1 er Puma’s ApadLite teknologi, der tillader at du kan bøje og vride vristen så meget at du får maksimal energiudladning i dine vristspark og dermed kan sparke hårdere til bolden.

Hvor kan jeg købe de sorte Puma EvoPower 1 i læder?

find dem nu i Unisport, hvor du også finder de farverige modeller i kunstlæder.
Sorte Puma EvoPowerSorte Puma EvoPower

Sorte Puma EvoPower
Check denne video fra Pumas EvoPower Challenge mellem Fabregas, Reus og Balotelli

Mere info

Spillere

Underlag:

Køb her

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store