Black Friday 2021 DK

Spaniens Landsholdstrøje til VM 2014

Spaniens Landsholdstrøje til VM 2014.

Spaniens Landsholdstrøje er særlig i år fordi det jo er de forsvarende mestres trøje. Det ses tydeligt på højre side af brystet, hvor FIFA’s særlige logo, som kun de regerende verdensmestre må flashe sidder. Ud over det er designet af Spaniens hjemme -og udebanetrøje pænt, klassisk, og ikke særligt ‘breaking news’. Men er man Spanien fanfår du helt sikkert en fed trøje, som du vil blive glad for at bruge.

Vi er sikre på at Andres Iniesta, og vennerne nok skal gøre deres for at gentage successen fra VM i 2010, selv om det ser svært ud i år.

Spaniens Landsholdstrøje til VM 2014

Spaniens Landsholdstrøje

HJEMMEBANE Hjemmebanedragten er naturligvis rød som altid. Guld detaljerne er heller ikke nye, men er til gengæld meget klædelige på denne trøje. FIFA’s Verdensmester logo, Adidas logo og Det spanske fodboldforbunds logo med den ene stjerne over pryder brystet af trøjen, der naturligvis også har de let genkendelige 3 adidas striber ned over ærmerne Der følger røde shorts og tilsvarende røde strømper til sættet.

UDEBANE Når det kommer til udebanetrøjen sker der en lille smule mere fornyelse. Trøjen er sort, og kontrastfarven er en skrigende gul/grøn nuance, der om ikke andet giver noget opmærksomhed på banen. Igen en klassisk pæn trøje. Shorts og strømper er også sorte.

Hvor kan jeg købe Spaniens Landsholdstrøje

Find både hjemmebane og udebane dragten til salg hos Unisport.dk
Spaniens Landsholdstrøje til VM 2014

Her kan du købe den nye Spaniens Landsholdstrøje til VM 2014

Fra forhandlerne nedenfor kan du finde det du søger, samt andre fede spillertrøjer fra landshold i hele verden.

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Euro 2020

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store