Adidas Condivo bukser – De mest populære Adidas træningsbukser

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Adidas Condivo bukser er uden tvivl de mest populære træningsbukser til både herre og damer, drenge og piger. Med et par Adidas Condivo får du et par komfortable bukser, der ved hjælp af Adidas’ ClimaCool teknologi let transporterer sved og varme væk fra kroppen, så du altid føler dig godt tilpas. Ud over det er der lommer med lynlås, samt en snørre i livet til at få den helt perfekte fit.

Køb Adidas Condivo hos AdidasUnisportog Sportmastertil de bedste priser!

Adidas Condivo bukser fåes i flere farver. De helt klassiske sorte med de klassiske 3 Adidas striber ned langs benene, men også den mørkeblå ‘Navy’ farvede, og den blå, og de grå er super fede. Det du hurtigt finder ud af er at det ikke er nok at have ét par Adidas Condivo, så hvorfor ikke have forskellige farver at vælge imellem?

Adidas Condivo bukser er ud over at være en rigtig god træningsbuks til fodboldspilleren også god til hverdagsbrug. Til bukserne kan man naturligvis vælge t købe en Adidas Condivo træningsjakke til at gøre sættet komplet. De kan findes ved de samme forhandlere vi allerede har nævnt.

Den nyeste model af Adidas Condivo bukserne hedder Condivo 18 og det er den der er vist i dette indlæg.

Hvor kan jeg købe Adidas Condivo Bukser?

Find alle modellerne hos AdidasUnisport  og Sportmastertil både voksne og børn.

begge sidelommer er udstyret med en praktisk lynlås  – perfekt så f.eks. mobilen ikke glider ud i farten.

Disse lynlåse sikrer dig at du kan trække bukserne på efter endt træning uden at du nødvendigvis behøver at tage dine sko eller fodboldstøvler af.

Adidas ClimaCool teknologien sørger for at varme og sved let transporterer væk fra kroppen.

Adidas Condivo bukser Adidas Condivo bukser

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store