Champions League Fodbolden 2016

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Når der d. 13 september bliver fløjtet op til den første kamp i gruppespillet i Champions League 2016/17 bliver det med en het ny fodbold – Nu kan vi som nogen af de første kigge nærmere på Champions League Fodbolden 2016.

Den nye bold kan nu købes hos Adidas, Unisport  og Sportmaster.

Hold som FC Barcelona, Juventus, Real Madrid, Leicester City, Bayern München og selvfølgelig danske FC København skal nu til at vende dig til den nye bold der igen i år leveres af Adidas.

Det er annonceret at denne bold skal bruges i gruppespillet af Champions League og vi kan derfor godt forvente at der kommer en ny bold i spil til knock-out kampene, eller som minimum til finalen som det er sent tidligere.

Bolden er i år designet med grønne stjerner inspireret af det klassiske Champions League logo. Derudover finder du håndskrevne citater fra verdensstjerner som Gareth Bale, Toni Kroos, James Rodriguez og Mesut Özil. Citater der beskriver deres fodboldværdier. F.eks. skriver Gareth Bale “being faster than a bullet”, og udsagnet “Creativity wins” kommer fra James Rodrigues.

Hvor kan jeg købe Champions League Fodbolden 2016?

Du kan selvfølgelig købe den nye bold hos Adidas, Unisport  og Sportmaster.

Champions League Fodbolden 2016 Champions League Fodbolden 2016

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store