FIFA 15 – Det bedste fodboldspil til din spillekonsol!

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

FIFA 15 er på verdensplan det mest populære fodboldspil til hhv. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One og Xbox 360. Det kom på gaden i den forløbne uge, og efter at have såpillet non-stop er vores dom er klar. KLART GODKENDT – og det bedste FIFA spil til dato!

Den helt overlegne grafik, det super realistiske gameplay og de millioner af online spillere på verdensplan er med til at hæve dette spil niveauer over andre fodboldspil på markedet.

Efter en lang dag på bl.a. fodboldbanen er der ikke noget bedre at slappe med end et spil FIFA 15 med vennerne! Det er kvalitetstid når det er bedst. Køb det hos Unisport.dk!

Funktioner som at man kan lave sit eget Ultimate Team, lave en manger karriere, spille med legender som Pelé og Socrates er med til at gøre dette til et spil man kan spille igen og igen, og først lægge fra sig efter et års tid når en nyere version af spillet rammer gaden. Og det er lige hvad der er sket nu. Nu hedder sidste nye version af spillet FIFA 15, og vi er mange der hart gået og talt ned til d. 25. september som var det juleaften.

Hvis du er helt bidt af FIFA 15 som så mange andre, vil du nikke genkendende til at sidde på Youtube og kigge på Unpacking videoer, som er noget så simpelt som FIFA entusiaster der mens de filmer det hele med webcam åbner pakker med med fodboldkort, der inmdeholder alt fra ukendte spillere, kendte spillere kort med kontraktforlængelser, ekstra skills og meget mere.

Nogen kan bare ikke få nok af FIFA 15 og vi må nok putte os selv i denne kategori.

Producenterne bag FIFA 15 og en lang række andre sportsspil kan godt kigge sig selv i øjnene og klappe sig selv på skuldrene. Kvaliteten af spillet lever stadig op til forventningerne, og selv om det er små detaljer der bliver justeret i spillene fra release til release, så er det nok til at du har fornemmelsen af at have fået et nyt og endnu federe spil mellem hænderne.

Hvor kan jeg købe FIFA 15?

Hos Unisport.dk kan du finde FIFA 15 til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 og PlayStation 4 – og det til en rigtig god online pris.

FIFA 15

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store