Euro 2020

Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje

Lad os kigge nærmere på Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje.
I år er trøjerne designet af Nike, hvilket nok skulle være en garanti for et godt og gennemtænkt produkt.

Nu er det endelig på plads og du kan nu købe dig en super lækker Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje.

Alle rygter pegede i retningen af at Christian Eriksen inden længe skulle skifte regnvåde London ud med solrige Milano. I hver fald var alle rygterne i både engelske og italienske medier meget stærke og pegede i retningen af at Christian Eriksens agent allerede havde forhandlet en kontrakt på plads.

Nu behøver vi ikke at spekulere i rygter mere, for overgangen er blevet en realitet, og Christian Eriksen er blevet præsenteret som ny FC Inter Milan spiller.

Du kan købe din egen FC Inter Milan Fodboldtrøje med Christian Eriksen tryk på ryggen hos Nike Store, Unisport og Sportmaster.

Overgangssum skulle eftersigende ligge på omkring 150 mill. for at Eriksen nu kan trække i den ikoniske stribedeFC Internazionale fodboldtrøje.

Vi har fulgt Christian Eriksens situation tæt i løbet af det sidste år og været klar til at koble ham sammen med både Real Madrid og Manchester United. Begge disse klubber er dog umiddelbart nu blevet overhalet inden om af den aktuelle nr. 2 klub i Italien.

Da Christian Eriksen allerede har repræsenteret Tottenham i Champions League vil han være udelukket fra denne turnering for andre klubber i denne sæson. Dette kan have spillet ind i hvilke klubber der har været interesseret i at tilknytte ham allerede i dette transfervindue. FC Inter spiller i Europa League dette forår, så det får ingen indflydelse for ham eller klubben.

Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje

Hvilket rygnummer Christian Eriksen ville kunne få i FC Inter har vi spekuleret meget på. Han spillede med nummer 23 på ryggen i Tottenham, og har tidligere spillet med nr. 8 i Ajax og på landsholdet. I dag spiller ham med nr. 10 på landsholdet.

Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje
Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje
Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje

Ingen af disse rygnumre var dog umiddelbart ledige i FC Inter. Derfor faldt valget i denne omgang på nr. 24.

Er du vild med andre danske fodboldspillere i storklubber, kan det være du skal kigge nærmere på den nye Martin Braithwaite FC Barcelona Fodboldtrøje.

Her kan du købe den nye Christian Eriksen FC Inter Fodboldtrøje

Hos disse forhandlere har du også mulighed for at tilkøbe spillernavn + nummer på trøjen hvis du har lyst til det.

Der er ingen tvivl om at en trøje med f.eks. “ERIKSEN” på ryggen vil gøre stor glæde hos mange.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store