Euro 2020

Lyserød FC Barcelona 3. Trøje 2018

Nu skal vi se nærmere på en helt ny Lyserød FC Barcelona 3. Trøje.

Jeg skal være ærlig. Da jeg første gang så den nye 3. trøje var min umiddelbare tanke “Hmm…”. Jeg var ikke imponeret, og så alligevel.

Du finder den nye trøje hos forhandlere som Nike Store, Sportmaster, og Unisport.

Trøjen er først blevet præsenteret officielt her til formiddag, men jeg har haft adgang til billederne i et stykke tid og nu har jeg min konklusion klar.

Designet af den her trøje er virkelig vokset på mig. Nu synes jeg bare den er pisse fed, og det er der flere gode grunde til.

Farven
Den lyserøde farve er for fed, og de to toner af rød som trøjen er designet med spiller rigtig godt sammen. De skaber en interessant trøje. Det diagonale snit på tværs af trøjen minder mig om f.eks. Perus Landsholdstrøje som har det der bånd på tværs. Jeg er fan.

FC Barcelona DNA
Jeg elsker når en trøje ud aver at se ud på en bestemt måde også fortæller en historie. Og det gør den her. Det mørkere røde print du finder på trøjen er en grafisk fremstilling af et luftfoto af kvarteret omkring FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. En flot hyldest som Nike har brugt i flere af deres klubbers 3. trøjer. Se det f.eks. også på Tottenhams 3. trøje.

Her kan du købe Lyserød FC Barcelona 3. Trøje 2018

Du finder den nye trøje hos forhandlere som Nike Store, Sportmaster, og Unisport.

Trøjen findes i modeller til små børn, større børn og herrer. Du finder også en model der er mere figursyet og tilpasset kvinder. God stil Nike.

Lyserød FC Barcelona 3. Trøje Lyserød FC Barcelona 3. Trøje

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store