Nike F.C. – Vi SPILLER ikke fodbold. Vi LEVER fodbold!

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Nike F.C. er nyeste inititiv fra Nike her op til det store brag, Fodbold VM i Brasilien.

Med legendariske spillere som Luis Figo, Ronaldo (den originale), Fabio Cannavaro, sammen med spillere som Neymar, Jack Wilshire, og Dani Osvaldo fra det nye kuld af superstjerner bliver der i denne kampagne varmet kraftigt op til sommerens VM.
Hele temaet for denne kampagne er, vi er ikke et hold, vi er en klub, der er ingen hjemmebane, der er ingen maskot, det handler i det hele taget bare om at blive en del af den klub der LEVER fodbold, frem for ‘bare’ at spille det på banen, eller se det på TV eller stadion. Og uden at tage risici på banen er der ingen sejr.

Without risk there is no victory

Vi er nok mange fodboldnørder, undertegnede inkluderet der ville passe fint ind i Nike F.C. og dermed LEVE fodbold.

Det sker naturligvis ikke uden at Nike samtidig lancerer en stribe fede produkter , og dem skal vi kigge lidt nærmere på her.

Nike F.C. Tiempo 94 Sneakers

Nike F.C. - Tiempo 94

Her kommer de vilde lækre sneakers – retro bragt til dig helt tilbage fra 1994 – men i et opdateret design. Nike Tiempo 94 er tilbae i disse vilde styles. Den sorte med guld swoosh, og den helt clean hvide model med guld swoosh. Fælles for begge modeller er at de har den ikoniske store pløs der kan foldes ned over snørrebåndene, men som fantisk også kan pilles helt af hvis du ønsker det, da den blot sidder fast med en velcro ordning.
Køb dem i Nike Store på dette link.

Nike F.C. T-shirts

Nike F.C. T-shirts
Denne fede t-shirt findes i to farver. En sort, og en hvis. Fælles for de to modeller er at de har fedt Nike F.C. guld tryk på brystet.
Køb dem i Nike Store på dette link.

Nike F.C. Track Jacket

Nike F.C. Track Jacket
Den fede Track Jacket som du her ser, er sort, med guld lynlås, og et emblem på venstre bryst. En Awesome jakke, som sagtens kan bruges som let overtøj dette forår, eller som en ‘efter-trænings-jakke’ når du skal sørge for ikke at blive kold efter træningen, eller hvis du skulle være så uheldig at sidde på bænken.
Køb den i Nike Store på dette link.

Nike F.C. Kasket

Nike F.C. Kasket
Elsker du som jeg at gå med kasket i al slags vejr, og til alle lejligheder, så er denne snapback måske lige noget for dig.
Sort Cap, med Nike F.C. broderi på fronten, og diskret sort Nike Logo på siden. Størrelsen på kasketten justeres i nakken.
Køb den i Nike Store på dette link.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store