Polen – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Polen som vi alle kender fra Danmarks gruppe af, er selvfølgelig også kommet med til VM. Kan Lewandowski og Polen drille de store drenge. Vi giver et bud.

Hvis du ikke allerede har set Polens nye landsholdsdragter, kan du gøre det lige her.

Polens vej til VM 2018

Polens vej til VM var ganske suveræn. De var i pulje med Danmark og den eneste kamp hvor de ikke var gode i, var imod Danmark i Parken, ellers var det fantastisk kørende. De gik videre på en første plads uden de helt store problemer, hvor de fik 25 point og en målscorer på 28-14.

Profiler på Polens landshold

Når man snakker om Polen, så kan man selvfølgelig ikke undgå at snakke om Robert Lewandowksi. Han er Polens største stjerne. Han skal spille op til hans allerbedste hvis Polen skal have chancer ved VM. Han har haft en fantastisk VM-kvalifikation hvor det blev til 16 scoringer. Polen er anført af en utrolig træfsikker angriber, som nok skal scorer et par mål når det virkelig går i gang.

Polen er bar et mandskab som man ikke skal undervurdere. De har nogle gode spillere i alle kæder – Glik i den defensive, og Grzegorz Krychowiak som også bliver en rigtig vigtig spiller på midtbanen

Indledende kampe

Polen er placeret i Gruppe H sammen med Senegal samt Colombia og Japan.

Vores forventninger til Polen

Man kan godt tillade sig at have store forventninger til Polen. Det har et rigtig godt mandskab der kan skabe en masse problemer for rigtig mange mandskaber. De har store muligheder for at gå videre fra deres pulje, men det kræver også at Lewandowski scorer en masse mål, men mon ikke også at han er total opsat på at gøre det godt samme med hans landsmænd. Det er måske sidste gang han kommer til en stor slutrunde så han er helt sikkert klar på at levere noget stort med Polen. Polen går helt sikkert videre fra deres gruppe, men jeg tror også godt at det kan stoppe der. Polen har et godt mandskab, men de mangler flere stjernespillere end bare den lange angriber oppe foran, derfor ser jeg dem ikke gå længere end til den første knock-out kamp.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store